Derya sonuçtan çok memnun

Gratis Mağazasında Müşteri Memnuniyetsizliği

13 Kasım 2024 16:55
Derya'nın Teşekkür Mesajı
“Öncelikle müşteri hizmetleri kısa sürede ilgilendi arkasından aynı hızla Bölge Müdürü Mustafa bey konuyla alakalı müşteri memnuniyetini sağladı kendisine çok teşekkür ederim.”

Merhaba Sayın İlgili,
Ben, Derya B*****. Mağazalarınızdan defalarca alışveriş yapan daimi müşterinizim. Bugün saat 15:50 sıralarında Muğla Bodrum Midtown Gratis'ten 3 parça ürün aldım ve nakit ödeme yapmak istedim. Alışverişim 113 TL tutarında tuttu ve 200 TL verdim. Kasadaki görevli kişi, sanırım ismi B**** Hanım, bozuk paranız veya kartınız yok mu diye sorduğunda olmadığını söyledim. 'Yoksa sonra birikince alabilirim' dedim. Ters bir şekilde konuşarak para üstünü verdi. Kendimi rencide hissettim. Sonuçta parayla ödeme hayatımızda devam ediyor. Ben de perakende sektöründe 24 yıldır çalışıyorum. Müşteriye tavır bu şekilde olmamalı. Biz de nakitlerde müşteriye bu şekilde tepkiler vermiyoruz. Ben bir daha da Midtown Gratis'ten alışveriş yapmam. Bu personeliniz, sürekli alışveriş yaptığımda kulak misafiri olduğum kadarıyla, çok oldu ve suratı çok asık. 'Kolay gelsin' dediğimde zorla teşekkür ediyor. Memnuniyetsiz davranışları var. Kimseyi şikayet etmem ama gerçekten çok zoruma gitti. Kasada başka müşteriler olduğu için bir şey olmamış gibi ayrıldım. Mağaza müdürüne söylemek istemedim çünkü mağaza müdürü aynı tavırlarda. Kimi kime söyleyeceğim? Yıllardır Gratis mağazasından alışveriş yaparım, ilk defa Gratis'te müşteriye ters davranan personelle karşılaştım. Benim gibi belki bu çalışan sebebiyle alışverişe gelmek istemeyen müşteriniz olabilir. Sadece bilgi vermek istedim.

İyi çalışmalar

Android için Outlook edinin

13 Kasım 2024 16:40

Merhaba Sayın ilgili, Ben Derya Bayram mağazalarınızdan defalarca alışveriş yapan daimi müşterinizim bugün saat 15:50 sıralarında Muğla Bodrum Midtown Gratis'ten 3 parça ürün aldım ve nakit ödeme yapmak istedim alışverişim 113 TL tutarında tuttu ve 200 TL verdim kasadaki görevli kişi sanırım ismi Bahar hanım bozuk paranız yok mu kartınız yok mu olmadığını söyledim yoksa sonra birikince alabilirim dedim tersler şekilde konuşarak para üstünü verdi kendimi rencide hissettim. Sonuçta parayla ödeme hayatımızda devam ediyor perakende sektöründe 24 yıldır çalışıyorum müşteriye tavır bu şekilde olmamalı biz de nakitler de müşteriye bu şekilde tepkiler vermiyoruz. Ben bir daha da midtown Gratis'ten alışveriş yapmam bu personeliniz sürekli böyle alışveriş yaptığımda kulak misafiri olduğum çok oldu ve suratı çok aşık kolay gelsin dediğimde zorla teşekkür ediyor memnuniyetsiz davranışları var kimseyi şikayet etmem ama gerçekten çok zoruma gitti kasada başka müşteriler olduğu için bir şey olmamış gibi ayrıldım. Mağaza müdürüne söylemek istemedim mağaza müdürü aynı tavırlarda kimi kime söyleyeceğim. Yıllardır Gratis mağazasından alışveriş yaparım ilk defa Gratis te müşteriye ters davranan personelle karşılaştım. Benim gibi belki bu çalışan sebebiyle alışverişe gelmek istemeyen müşteriniz olabilir Sadece bilgi vermek istedim.

İyi çalışmalar

Android için Outlook edinin

14 Kasım 2024 11:04 (Şikayetten 18 saat sonra)
15 Kasım 2024 11:56

Selen
13 Şubat 2024 22:48

Fatma
11 Ekim 2024 20:56
Menekşe sonuçtan hiç memnun değil

Menekşe
24 Mart 2025 21:38