Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
13 Haziran 2024 10:29

29-04-2024 tarihinde Getir mobil uygulaması üzerinden sipariş verdiğim "Taks Taşınabilir Kablosuz Hoparlör" tarafıma kutusu hasar görmüş, açılmış ve gelişigüzel bir şekilde bantlanmış olarak ulaştı. Durumla alakalı Getir müşteri hizmetlerini defalarca aradım, önce değişim için kayıt oluşturdum, stokları kontrol edip dönüş yapacaklarını söylediler. Ertesi gün stoklarda bulunduğunu, istediğim takdirde iade veya değişiminin yapılacağını söylediler. Ürünün değişimini istedim, ertesi gün adresinizden teslim alınacak dediler fakat ne arandım ne adresime gelen oldu. Durumla alakalı tekrar tekrar müşteri hizmetlerini arayarak yeniden kayıt oluşturdum, sürekli "gün içerisinde tarafınıza dönüş yapılarak iade veya değişim işleminiz gerçekleştirilecek" denmesine rağmen aranmadım. Defalarca tekrar aradım müşteri hizmetlerini ama her aradığımda türlü bahanelerle oyalanıyorum, artık yoruldum. 350 TL'lik bir cihaz için gerçekten müşteriyi bu kadar yorup yıpratmak yazıktır. Lütfen yetkili birisi benimle iletişime geçsin ve sorunumu çözsün yoksa artık Tüketici Hakları'na şikayette bulunacağım. Resmen müşteriyle dalga geçiyorlar.

Pinar sonuçtan çok memnun

Pinar
16 Temmuz 2024 21:02

Melike
17 Mayıs 2024 10:32
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Sinan
15 Aralık 2024 17:32
Getir Yanlış Ürün Teslimatı Ve Çözüm Süreci Sorunu
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Yasemin
08 Mayıs 2024 10:08