Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Onaysız Sigorta İşlemi Ve Mağduriyet

18 Kasım 2024 19:30

Garanti Bankası benim onayım olmadan Eureko Sigortası yapmış, onu da 9 taksite bölmüş. Şimdiye kadar 4 taksit ödemişim, ekstreyi kontrol ederken fark ettim. Benim onayım olmadan neden böyle bir şey yapıyorsunuz? Müşteri hizmetlerini aradım, geçen sene şubeden telefon üzerinden kredi çekerken şube çalışanı otomatik talimat vermiş dedi. Her sene sigorta otomatik yenilecekmiş, bu da bilgim dışında. Zaten bu sene Eureko Sigorta tarafından arandım ve istemediğimi belirtmiştim. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum, yoksa mahkeme yoluna gideceğim.

Çiğdem
Çiğdem

Dün bende çocuklara BES açmak gittiğimde banka müşteri temsilcim kendi kendine Eureko Sigorta tanımlamış. Laf arasında konuşurken affedersiniz sokmuş resmen. Akşam ekstre bakarken gördüm. Sabah aradım hanımefendi "aaa nasıl olur döneceğim ben size bakayım" dedi yok aramadı. Bende sigortayı aradım zaten SGK'm olmadığı için geçerliliği yok iptal edin dedim ettiler. İki üç güne paranız iade olacak dediler. Ekstrede görünüyor şimdi iade edilecek diye. Garantiyi arayıp oradan Eureko Sigorta deyin yönlendirmeleri yapıyorlar.

Erdem
Erdem

Evet bende o şekilde aradım Eureko sigortaya bağladılar iptal ettiler ücret iade olacak dediler. Demek ki bu durum herkesin başına geliyor buraya da o yüzden yazdım millet görsün ayık olsun diye habersiz bir şekilde sigorta yapmak nedir ya Garanti Bankası ile tüm ilişiğimi keseceğim.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

05 Şubat 2025 00:16
Habersiz Yapılan Sigorta Ve İade Sorunu

16 Aralık 2023 14:18
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Onaysız Sigorta İşlemiyle Güvenim Sarsıldı

30 Temmuz 2025 18:10