Garanti BBVA Yeni Müşterilere Özel %0,99 Faizli İhtiyaç Kredisi Aldatmacası

Garanti BBVA Yeni Müşterilere Özel %0,99 Faizli İhtiyaç Kredisi Aldatmacası
15 Kasım 2023 17:04

Garanti'ye yeni müşterilere özel %0,99 faiz oranlı ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında, online işlemlerden ilk kez garanti müşterisi olarak kredi başvurumu tamamladım. Sistem üzerinden aşamalı olarak gerçekleştirilen işlemlerde maaş bordromun eksik olduğu bilgisine ulaştım. 444 03 35 numaralı kredi destek hattının yönlendirmesiyle bordromu bağlı olduğum şubeye fiziksel olarak teslim ettim. Islak imzalı ve kaşeli bordroma, şube de ıslak imza ve kaşe ekledi.

Şube tarafından taranıp sisteme eklendi fakat kredi başvurum gerekçe gösterilmeksizin onaylanmadı. Uygulamadan başvuru takibini incelediğimde; 'başvuru aşaması: belge doğrulama, açıklama: başarıyla tamamlandı' ve 'başvuru aşaması: nihai karar, açıklama: başvurunuz iptal edildi' ibareleri yer alıyor. Bu durumu kredi destek hattına ilettiğimde açıklama yapılmaksızın başvurumun olumsuz olduğunu, kampanya kapsamında değerlendirilmediğimi, daha yüksek faiz oranlarıyla başvuru yapabileceğimi belirttiler.

Özetle; kampanyaya katılım sağlamak için garanti müşterisi oldum fakat gerekçe göstermeksizin, eksik belge olmamasına rağmen 10.000 TL miktarında kredi sağlanamadı. Günlerdir zamanımı boşa harcadıkları, hesap açtırdıkları ve mağdur ettikleri için Garanti Bankası'na gerekli şikayetlerimi yapıp hesabımı kapatacağım.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

15 Nisan 2024 09:36
Necati sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2025 20:11
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

10 Mayıs 2025 13:10
Emre sonuçtan çok memnun

15 Şubat 2024 16:24
Bahadır sonuçtan hiç memnun değil

30 Aralık 2024 14:20
Garanti Bankası'nın Faizsiz Kredi Kampanyası Hayal Kırıklığı