Garanti BBVA Yapılamayan İşlem Hk.

25 Temmuz 2024 10:33

Bankanızın 13605946 numaralı müşterisiyim uzun yıllardır. Hesabımda bulunan hisse senetleri için yaklaşık 10 gün önce Tekirdağ Çorlu Emlak Konut şubesinden hisse senedi virman işlemi talimatı verdim. 3-4 gün bekleyip hareket olmadığını görünce müşteri hizmetlerini arayıp bilgi almak istedim. Beni yatırım bölümüne bağladılar, buradaki çalışan gerekli mailleri attığını söyledi ve bana telefonla dönüş olacağını belirtti. 2 gün bekledim, herhangi bir dönüş olmadı, işlem de gerçekleşmedi ve tekrar aradım. Hem Çorlu'daki şubeyi hem de kendi şubem olan İstanbul Bahçeşehir şubesini aradım. Onlar tekrar yatırıma yönlendirdiler ve aynı mail trafiğini tekrar yaşadık. 2 gün daha bekledikten sonra yine dönen olmadı ve işlem de gerçekleşmedi. Sonrasında geçtiğimiz pazartesi günü şubeye gittim, kendi şubem olan Bahçeşehir şubesine. Sıra alıp 1 saat bekledikten sonra bana dediler ki evraklarınızda eksik var, size dönmediler mi? Herhalde müşterilerinizden telepati yolu ile bazı şeyleri anlamalarını bekliyorsunuz diye düşündüm. Neyse, işin bir an önce çözüme ulaşması için sorun çıkarmayarak işlemi tekrar en başından tüm kağıtları doldurarak yeniden kendi şubemden talimat verdim. Fakat ne yazık ki bugün Perşembe hala bir dönüş yok ve işlem olarak bir hareket de yok. Sormak istediğim 2 şey: Bu işlem sizin beceremeyeceğiniz kadar zor bir işlem mi? Bir de biz müşterilerinizin harcadığı bu kadar zaman sizin için kıymetsiz mi?

Garanti Bankası'nda Hisse Virmanında Büyük Sorun

10 Haziran 2025 11:17