Garanti BBVA Shop&Fly Kampanyasında Mil Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

Selim
29 Ağustos 2024 23:081.213

Garanti BBVA Shop&Fly kredi kartımla 9 Temmuz 2024 tarihinde 'Oyun platformlarında ödemelerinize ekstra 30.000 mil'e varan mil ayrıcalığı!' kampanyasından 665 TL PlayStation Network ödemesi gerçekleştirdim. Ancak kampanyada belirtilen mil işlemi tarafıma yüklenmedi. 6 defa Müşteri Hizmetleri ile görüştüm. İlk aramamda talep oluşturuldu ve 3 iş günü sonra sonucu öğrenmem için tekrar aramam söylendi. 3 iş günü sonra tekrar aradığımda talebimin olumlu değerlendirildiğini ve kampanya bitimi olan 3 Ağustos'tan sonra aramam gerektiği ve istisna kaydı açtırmam gerektiği söylendi. 3 Ağustos'tan sonra 4. kez aradım, istisna talebi açıldı ve bana 3 iş günü sonra arayın söylendi. 5. kez aradığımda talebiniz gözükmüyor dendi ve tekrar talep oluşturuldu. Yine 3 iş günü geçtikten sonra aramam söylendi. 6. kez aradığımda yani bugün, talebimin olumsuz sonuçlandığını, kampanya şartlarını karşılamadığım için reddedildiğini ve mil hakedişimin olmadığı söylendi.
Şimdi soruyorum size ey Garanti Bankası yetkilileri;
Birincisi, böyle bir konu için müşteri sizi 6 defa aramak zorunda kalması normal midir?
İkincisi, yaptığınız kampanya şartlarına uyan bir alışverişi nasıl şartlara uymuyor diye reddedebiliyorsunuz?
(Kampanya koşullarınız ve alışveriş ekran görüntüm ektedir.)
Dünyanın en büyük oyun platformlarından olan PlayStation Network alışverişimi kampanya şartları ile kelimesi kelimesine uymasına rağmen ve bu kadar talep oluşturmama rağmen neden hatanızda direttiniz?
Bu platformda yazdıktan tam 1 hafta sonra sizi THH'ye şikayet edeceğim! Şu anda benim hakkım olan 300 TL mi vermediniz!

İshak
İshak
2 Eylül 2024 12:00

Bende aynı kampanya için 30k değil 2k mil kazanımı sunmuşlar gerçekten inanılmaz böyle ayrımcılık görmedim

Garanti BBVA Yanıltıcı Kampanya Bilgilendirmesi Miles&Smiles Mağduriyeti

Nurol
27 Ağustos 2024 16:301.554

Miles&smiles Garanti BBVA kredi kartımla "oyun platformlarında ödemelerinize ekstra 2.000 mil'e varan mil ayrıcalığı! " ...

1 Yorum

Garanti BBVA Kazanılan Millerin Gelmemesi Ve Bankanın Sorumsuzluğu

Emre
22 Ağustos 2024 14:032.239

Garanti Bankası Miles and Smiles Temmuz ayı BonusFlaş kampanyaları arasında detayları aşağıdaki gibi olan kampanyaya ekt...

Garanti BBVA Kazanılan Millerin Gelmemesi Ve Bankanın Sorumsuzluğu

Garanti BBVA Shop&Fly Mil Kampanyasının Son Tarihi

Ergün
2 Ekim 2023 00:531.835

Garanti BBVA bankasından mobil uygulamama sürekli olmakla birlikte en son 26 Eylül'de Shop&Fly karta başvur 3 bin tl alı...

Tümünü Gör
Garanti BBVA Banka Kartımın Yerine Kredi Kartı Yenileme Yapıldı Rızam Olmadan

Garanti BBVABanka Kartımın Yerine Kredi Kartı Yenileme Yapıldı Rızam Olmadan

Yavuz
Garanti BBVA Kredi Kartımdan İzinsiz Yurt Dışından Alışverişi Yapılmış!

Garanti BBVAKredi Kartımdan İzinsiz Yurt Dışından Alışverişi Yapılmış!

Garanti BBVA Kredi Kartımın Aidat İadesi

Erkan
Garanti BBVA Basılı Ekstre Ücreti

Garanti BBVABasılı Ekstre Ücreti

Sahin
Garanti BBVA Aidat Ödemesi İade Edilmiyor!

Garanti BBVAAidat Ödemesi İade Edilmiyor!

Aleyna

Öne ÇıkanKonular