Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Garanti BBVA İcra Takip Ve Avukat İşlemleri

16 Kasım 2023 13:31

Garanti Bankası'ndan kullanmış olduğum ürünlerde yasal takip süreci başladı. Maaş haczi uygulanmasına rağmen 9500 TL tutarındaki borç için eşya haczi uygulamasına dahi gidildi.

İcra süreci öncesinde yapılandırma talebinde bulundum ancak yapılandırma yapılmadı. İcra tebligatı ile birlikte ödeme taahhüdünde bulunarak taksitler halinde ödeme yapmak istedim. Ancak hukuk bürosu, 'vaktimiz yok, uğraşamayız ve bugün de Garanti Bankası ile böyle bir anlaşmamız yok' şeklinde yanıt veriyor.

Yetkilendirdiğiniz hukuk bürosu, sokak ağzı ile konuşarak ve karşısındaki insanlara bağırarak bu hakkı nereden almaktadır? Çalıştığınız büro, sizin adınıza tahsilat yaparken kurumsal kimliğinizi zedelerken, siz bu durumu nasıl takip ediyorsunuz? İnsanlar keyiflerinden borçları nedeniyle icralık olmuyor. Hiçbir kolaylık sunmadan sadece avukat yerine tahsilatçı mı tutuyorsunuz? Yazıklar olsun Garanti BBVA.

Murat
Murat

Banada aynısı oluyor 120 bin Borç var ayda 25 bin tl kabul etmiyor ve Nakit istiyor Hukuk Bürosu bana gelen kendini Adliye Çalışanı olarak tanıtıyor evime almadım kimlik vs yok

Garanti BBVA Ev İcrası

22 Ocak 2024 23:49