Garanti BBVA Ev İcrası

22 Ocak 2024 23:49

Garanti Bankası'ndan son zamanlarda ödeme yapamadığım için icra sürecine girdim. Yasal süreç başladı ve iş yerim maaş haczi uygulamasını onayladı. 270.000 TL ile açılan dosyam 335 bin küsur tl'ye çıktı.

Banka, zamanında borç için yapılandırma yapmadı. Ayrıca, verdikleri hukuk bürosunun talep ettiği rakamları bulup vermem ve geri kalanı 9 taksitle ödemem mümkün değil. Şimdi tabii ki bu borcu ödeyememek benim hatam ve bu borç benim.

Ancak bir gün içinde evime haciz kararı çıkarılması kabul edilemez. Annem tansiyon hastası ve yeni kanunlarla zaten evde bulunmayan, zorunlu olmayan eşyaların haczedilmesi mümkün değil. Zaten onaylanmış bir maaş hacizim var.

Eğer ben evde yokken, polis ve çilingir yardımıyla eve giriş yapılacağı söyleniyor. Anneme bir şey olursa, bu eylemlerinizin sorumluluğunu kim üstlenecek? Ailemle birlikte yaşıyorum ve babamın üzerine kayıtlı eşyaların haczedilmesi çok onur kırıcı.

Çalıştığınız a--- Hukuk Bürosu'nun çalışanlarının tavrını bir kenara bırakıyorum, CİMER'e de şikayetimi ilettim. Eğer anneme bir şey olursa veya evimden zorunlu ve kanuna uygun olmayan şekilde eşyalarım haczedilirse, sizi savcılığa usulsüz işlem yapmakla suçlayacağım. İnsanlara bu kadar psikolojik baskı yapma hakkınız yok, bu durum sizin gibi bir bankaya hiç yakışmıyor.

profile profile profile

Yorumlar (5)

Özge
Özge

Merhaba, evinizden eşyaları aldılar mi süreç nasıl ilerledi?

Emre
Emre

Konu hakkında bilgi var ise beni de bilgilendirir misiniz? Bende Aynı durumdayım

Yunus
Yunus

Sürecin devamında ne oldu bilgilendirir misiniz bende aynı durumdayım

Fatma

Bugün aradı aktif hukuk bürosunda Kevser Hanım hesaplarınıza bloke geldi diye diğer bankalara da bloke yapmışlar ödeme yapmadınız olsa ödeyeceğim bu hukuk bürosu yüzünden diğer bankalarda mahkeme verecek sonra ne olacak insanlar bunlar yüzünden intihar ediyorlar

Fatma

Benim de aynı 120 bin borcum var normalde hep gününden önce ödüyordum ancak ağustos beri ödeme yapamadım normalde ayda 6 bin ödüyordum ancak yapamadım yapılandırma yapın ayda 3 bin ödeyim dedim kabul etmedi icra verdi ödeyim diyorum tazminatım ile 60 bin onu da kabul etmiyor faiz ile 153 bin istiyor hem de ya kredi kartı ya peşin yok diyorum hacze geleceğiz diyorlar eşyam yok diyorum ev babama ait babam hasta kanser ve 87 yaşında

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Garanti BBVA İcra Takip Ve Avukat İşlemleri

16 Kasım 2023 13:31