Garanti BBVA Hukuk Bürosunun Haksız Haciz İşlemi Ve İletişim Sorunları

09 Ağustos 2024 16:22

2 adet icra dosyam t**** y**** Hukuk Bürosu'na devredilmiş. Büro hiçbir şekilde benimle anlaşma yoluna gitmeden, aramadan maaşıma haciz koymuş. Maaşım eksik yatınca, tesadüfen e-Devlet üzerinden kontrol ederek avukatı ben aradım, tüm kayıtlarım mevcut. Bu arada evime tebligat gelmeden muhtarlığa teslim edilmiş ve hiçbir şekilde haberim olmadığı için erken ödeme indiriminden yararlanamadım. Muhtarlıktan aldığım belgeyi aldığım tarih, imza her şeyi görselleri ile sakladım. Ardından avukatlık ofisine görüşmeye gittim. Avukatın yardımcısı ile ödeme planı yapmak için görüştüm. Kendisi önce ılımlı yaklaştı, ardından 'evine haciz gelir, komşularına rezil olursun' gibi tehditkar cümleler kurdu. Son noktada ailemden destek almak durumunda kaldım. Toplu bir ödeme yaparak borç dosyasını tamamen kapatmak istiyoruz, lakin avukat 'haliyle banka kabul etmeyecektir' diyerek teklifimizi kabul etmiyor. En sevdiğim banka ile bu sürece girmiş olduğum için çok üzgünüm. Ek olarak ilgili bankanın hâlihazırda maaş müşterisiyim. Hukuk bürosuna devredildikten sonra ödeme planı yapmadan direkt olarak maaşıma koyulan haciz yüzünden işverenim yasal olarak beni tazminatımı dahi vermeden işten de çıkarabilir. Tebligatı muhtarlıktan tam 2 ay sonra aldım, hiçbir şekilde haberim yoktu, dosya devredildiğinde haber verilmedi. Hukuk bürosunu ben bizzat kendim bularak aradım. Bu sebeple hiçbir indirimden yararlanamadım. Pazarlık ile tüm borç dosyamı kapatmak istiyorum. Bu konuda Garanti Bankası'nın kayıtsız kalacağını da düşünmüyorum. Durum bu şekilde, iki tarafı da zorlamadan bir çözüm yoluna kavuşmak tek temennim.

Bir bana ulaşsana

Suleyman

Burda şikayetini dile getirip sonuca ulaşan var mı ayrıca Garanti Bankası'nın yasal takiple uğraşan bütün hukuk büroları aynı şekilde davranıyor beni mağdur edende hukuk bürosu ben taksitle ödeyim diyorum hukuk nasıl ödememi istiyorsa ödeyim dedim hiçbir konuda yardımcı olmadı olmuyorlar insanları top gibi sektiriyorlar avukata söylersin bankayla görüşün der bankayla irtibata geçersin avukatla görüşün der tabii ki bu arada zaten faiz işliyor Anlayacağınız mağdur olan hep borçlu borçlu borcunu ödemek istiyor hiçbiri yanaşmıyor bu adalet sadece zenginler için mi geçiyor la insanlar borcunu ödiyemiyor git avukat tutun diyorlar adamın parası olsaydı kredi taksitlerini öderdi kimse kimseyi anlamıyor anlamak istemiyor bu nasıl bir düzen insanlar isteyerek ödememizlik yapmıyor işinden çıkarılanlar var sorun yaşayanlar var varda var saymakla bitmez biraz empati kurun anlayışlı olun kimse ben borcumu ödemeyeceğim demiyor taksitlendirme yapın imkan sağlayın adalet istiyoruz.

Suleyman

Arkadaşlar burda sorununu şikayet edip şikayetine çözüm bulam oldu mu?

Reis nasıl yaptın bende aynı durumdayım insanlara resmen oyun oynuyorlar

Halil sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2024 17:51

Garanti BBVA Ev İcrası

22 Ocak 2024 23:49
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Garanti BBVA İcra Takip Ve Avukat İşlemleri

16 Kasım 2023 13:31