Nadia sonuçtan hiç memnun değil

Garanti BBVA Hesabımdan Para Çalındı, Bırakın Çözümü 1 Yıldır Cevap Bile Alamıyorum

22 Temmuz 2024 17:15

16 ve 18/08/2023 tarihlerinde banka hesabımdan Amazon Amerika'da 70,36 ve 26,39 USD tutarında para çekilmiş. Durumu birkaç gün sonra fark ettiğimde müşteri hizmetleri ile görüşüp istedikleri tüm belgeleri hazırlayıp mail attım ve sisteme girdim.

Daha sonraki görüşmelerimde ortalama 3 ay içinde sonuçlanacağı söylense de aradan 11 ay geçmesine ve belki 5-6 kez arayıp 3 kez şubeye gitmeme rağmen bırakın çözümü ulaşmayı, bilgi dahi alamadım. Müşteri hizmetleri şubeye yönlendiriyor, şube bizle alakalı değil müşteri hizmetlerini ara diyor.

Çok yoğun olduğum için pek üstüne düşememiştim ama artık müsaitim, gerekli şikayetlerimi yapmaya buradan başladım. Sonuca ulaşamazsam kanuni haklarımı kullanıp yasal yollara başvurmaya başlayacağım. İletişime geçmek için yurt dışında olduğumdan dolayı mail adresimi kullanın lütfen.

22 Ekim 2023 20:08
Garanti Bankası Bilgim Dışı Hesaptan Para Çıkışı
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Garanti BBVA Uluslararası İade İşlemlerinde Yaşanan Gecikme Ve Sorunlar

19 Ocak 2024 17:03
Şükrü sonuçtan hiç memnun değil

26 Ocak 2024 14:53

27 Ağustos 2024 19:39
Saim sonuçtan hiç memnun değil

Bilgim Dışında Amazon Üzerinden Kartımdan Yüksek Tutarda Harcama Yapıldı

02 Kasım 2025 22:00