Garanti Bankası'nın Bonus Kampanyası Mağduriyeti

Garanti Bankası'nın Bonus Kampanyası Mağduriyeti
03 Kasım 2024 11:18

Garanti Bankası'nın Bonus kampanyası ile 240 TL sadece anlaşmalı BP Akaryakıt istasyonlarında geçerli Bonus kazandım. Puan kullanım tarihi 05/10/2024 ile 05/11/2024 arasıydı. Puan kazandığım istasyona puan kullanmak için gittiğimde BonusFlaş uygulamamda gözüken 248TL "Kullanılabilir Firma Bonusu, istasyondaki iki pos cihazında da gözükmüyordu. Bonus üye iş yerlerini web sitesinden kontrol ettiğimde önceden gözüken BP bugün gözükmüyor. Belli ki Garanti BBVA Bankası, BP akaryakıt firması ile anlaşmasını bitirmiş ve bu süreçte müşterilerini mağdur etmiştir. 248 TL bonusumun normal Bonus olarak yüklenmesini talep ediyorum.

03 Kasım 2024 10:56

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2025 15:34
İbrahim sonuçtan çok memnun

21 Ocak 2025 15:05
"Gereken Bilgilendirme yapılmıştır. Teşekkür ederim."
Hak Edilen Bonusun Yüklenmemesi Ve Yanıltıcı Kampanya
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Garanti BBVA Firma Bonusu Kullanılamadı

06 Ocak 2024 13:51