Garanti Bankası Kredi Kart Hesabım Tamamen Kapatıldı

01 Ekim 2024 22:38

Garanti Bonus Kredi Kartımla 29.09.2024 günü 39,99 TL ücret karşılığında 1 aylık Youcam Perfect isimli programa abone oldum. Ancak 01.10.2024 günü aynı firma benden tekrar 99,99 TL ücret kesti. Bankanız şüpheli işlemler kısmını arayarak durumu ilettim. Provizyonda görünen 99,99 TL iptal edilmediği halde görüştüğüm bayan, kartımı iptal edebileceğini söyledi. Ben de kartım iptal edilsin ancak yeni kart gönderilsin dediğimde, bankayı tekrar arayıp kart talebinde bulunmam gerektiğini iletti. Mobil bankacılığıma girebilecek miyim diye sorduğumda, girebileceğimi iletti. Ancak mobil bankacılığıma giremediğim gibi bankadan yeni kart talebinde bulunduğumda kartımın tamamen iptal edildiği yani hiçbir hesabımın olmadığı, şubeye gitmem gerektiği söylendi. Daha önce de şüpheli işlemde kartım iptal ediliyordu ancak yeni kart gönderiliyordu. Şüpheli işlemler kısmında görüştüğüm bayan neye istinaden benim hesabımı tamamen kapattı. Ayın 15'inde kart borcum nasıl ödenecek, aylık düzenli talimatlı ödemelerim nasıl sağlanacak? Ben neden şubeye gitmek zorunda bırakıldım? Neden bu kadar uğraştırıyorsunuz? Lütfen mağduriyetime olumlu dönüş yapın. Şüpheli işlemlerde telefonuma yanıt veren bayan personele sorar mısınız? Neden bunu yaptı.

01 Ekim 2024 23:04

Ben şimdi yeni kart başvurusunda bulundum. Bir de kart parası ödeyeceğim. Tüketici Mahkemesi'ne vereceğim. Ya kredi kartımda ki talimatlı aylık ödemeler ve taksitler ne olacak şimdi. Müşteriyi böyle mağdur mu ediyorsunuz. Taksitim biter bitmez sizinle de hiçbir bağım kalmayacak. Yıllardır müşterinizdim. Şerefim üzerine yemin ederim ki bankanızla olan bütün bağlarımı koparacağım.

01 Ekim 2024 23:33

Bu durum bana bilinçlimi yapıldı. Çünkü kendisine defaten harcama itirazında bulundum. Bundan birkaç gün önce you cam perfect isimli programın 1 aylık abone ücreti olan 39.99 TL ödediğimi. Bir iki gün sonra da 99.99 ücret kesildiğini beyan ettim. Bana ısrarla firma ile görüşmemi iletti. Kendisine "hanımefendi şüpheli bir işlem var" dememe rağmen firma ile görüşmem konusunda ısrarcı oldu. Sonra " Peki iyi akşamlar diliyorum " Diye kapadım telefonu. Ancak kendisi tekrar beni aradı. " Kartınızı iptal edelim " Dedi. Bende "yenisini istiyorum, mobil bankacılığa girebilecek miyim? " Dediğimde. "Bankayı tekrar arayıp yeni kart talebinde bulunabilirsiniz, mobil bankacılığınızı kapamadım" Dedi. Bankayı tekrar aradığımda. Kredi kartımı tamamen iptal ettiğini öğrendim. Şubeye gitmem gerektiği söylendi. Hiçbir şekilde de mobil bankacılığa giremiyorum. Ve adıma kredi kartı bulunmamakta olarak görünüyor. Ben şüpheli işlemler kısmında ki bayana You Cam Perfect isimli programı satın aldığımı söyledim ancak şimdi hatırlıyorum ki. Ben onun ödemesini başka bir kartla yaptım. Ve sanırım ödeme henüz gerçekleşmemiş bile. Sanırım deneme süresi verildi. Hatta o programı 30.09.2024 te satın almıştım. Oysa hesabımdan aynı isimli yerden eylül ayında da iki kere para çekilmiş. Ekim ayında da 29.09.2024 ve 01.10.2024 tarihlerinde çekilmiş.

02 Ekim 2024 00:33

Halen inanamıyorum ya. Bankalar müşteri hesabını tamamen kapatmak istediğinde, kapatmaması hususunda elinden geleni yaparken, bir şüpheli işlemde benim hesabımı nasıl kapatır. Bunun kararını hanım efendimi veriyor. Ben bu durumda sessiz kalmayacağım yani hakkımı kanuni yollardan arayacağım.

02 Ekim 2024 14:22

02.10.2024 Çarşamba günü, Saat:09:42 de 4440333 numaralı müşteri hizmetleri ile yapmış olduğum görüşmede, bana yardımcı olup sorunu çözen ismini hatırlamadığım erkek çalışanınıza buradan teşekkür ediyorum. Ama bu teşekkür maalesef ki bankanıza değil, 12 defa arayıp 4 kere görüşme sağlamama rağmen sorunumun çözülmeyip, şubeye yönlendirilmemin üzerine, bahse konu 02.10.2024-saat 09:42 de görüşme sağladığım ve sorunu çözüme kavuşturan beyefendiye teşekkürümdür. Müşteri hizmetlerini aradığımda böyle çalışanlarla karşılaşmak isterdim. Ama maalesef dün akşamdan beri beni uğraştırdılar.

25 Ekim 2023 22:13
Osman sonuçtan hiç memnun değil

07 Mart 2024 19:42
Nevzat sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2024 14:02

19 Haziran 2024 13:38
Elvan sonuçtan hiç memnun değil

24 Aralık 2024 10:15

Garanti BBVA Kategorileri