Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Bankası Bireysel Kredi Sigorta İptali

26 Temmuz 2024 16:45

26.07.2024 tarihinde Garanti Bankası'ndan 50.000 TL ihtiyaç kredisi çektim. Buna istinaden kredi sigortası yapıldı fakat bunu iptal etmek için aradığımda iptalinin mümkün olmadığı, sadece erken kapatma durumunda otomatik iptal edildiği tarafıma bildirildi. Sigortacılık mevzuatı ile ilgili Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) tebliğleri ve 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun'un ilgili maddesi gereği, yapılan sigorta için sigortalının talebi olması halinde poliçe iptali ve ilgili tutarın müşterinin hesabına iadesi mümkündür. Bu ibare gereği sigortanın iptalini ve ücretin tarafıma iadesini talep ediyorum.

29 Temmuz 2024 01:18

26.07.2024 tarihinde Garanti Bankası'ndan 50.000 TL ihtiyaç kredisi çektim. Buna istinaden kredi sigortası yapıldı fakat bunu iptal etmek için aradığımda iptalinin mümkün olmadığı, sadece erken kapatma durumunda otomatik iptal edildiği tarafıma bildirildi. Sigortacılık mevzuatı ile ilgili Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) tebliğleri ve 6502 sayılı Tüketicinin Korunması hakkında Kanun'un ilgili maddesi gereği, yapılan sigorta için sigortalının talebi olması halinde poliçe iptali ve ilgili tutarın müşterinin hesabına iadesi mümkündür. Bu ibare gereği sigortanın iptalini ve ücretin tarafıma iadesini talep ediyorum.

29 Temmuz 2024 01:14

Ekrem
Ekrem
29 Temmuz 2024 01:54

Firma şikayetime cevap verme girişiminde bile bulunmuyor Biz tüketiciler olarak bundan sonra sizinle ve sizler gibi firmalarla çalışmayı gözden geçirebiliriz Sizler bizleri görmezden gelirseniz Bizler de sizleri görmezden geliriz Biz Varsak sizler varsınız Bizleri Yok sayarsanız taleplerimizi görmezden gelirseniz sizler de yoksunuz buradan tüketici arkadaşlara seslenmek istiyorum müşterilerini görmezden gelen firmaları Boykot etmeye davet ediyorum saygılar

22 Temmuz 2024 13:50

Abdurrahim
23 Temmuz 2024 16:21
Onur sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2024 16:20
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Kredi Sigortası İptali Ve Haksız Ücret Kesintisi

18 Nisan 2025 01:17
Umut sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2024 10:03

Garanti BBVA Kategorileri