Franke Ocak Arızası Ve Yüksek Servis Ücreti Şikayeti

Franke Ocak Arızası Ve Yüksek Servis Ücreti Şikayeti
19 Kasım 2024 12:195.338

3 yıl önce almış olduğum Franke Smart FSM 654 indüksiyonlu elektrikli ocak arıza yaptı. Arıza için gelen servis 22.000 TL masraf çıkardı. Ocağın bugünkü fiyatı 25.000 TL, 22.000 TL masraf yapacak ne olmuş olabilir? Franke markasını, başka markaları daha ucuza almak varken neden tercih ettim? Güvenilir ve sağlam diye tercih ettim. Fabrikayı arayıp şikayetimi ilettiğimde, garanti bitmesinden dolayı masrafı ödemem gerektiğini söylediler.

Şimdi soruyorum: insanlar Franke ürünlerine bu kadar yüksek meblağlar vererek neden alsınlar? Paranla mağdur olma, buna denir. Gelen servis sorunu tespit edememiş, daha sonra bilgi verilecek deyip 580 TL servis ücreti almıştır. Sorunun tam tespiti yapılmadan 22.000 TL masraf çıkarmak gerçekten olacak iş değil.

19 Kasım 2024 13:23 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Başvurunuzla ilgili tarafınıza çözüm önerisi sunulmuştur. Kararınız olumlu olduğu takdirde merkezimiz ile irtibata geçebilirsiniz. FRANKE MUTFAK ve BANYO SİSTEMLERİ SAN.ve TİC. A.Ş MÜŞTERİ HİZMETLERİ

19 Kasım 2024 13:39

Çözüm önerisi neyi buldunuz 22.000 TL masraf vay be çok şey bulmuşsunuz dalga mı geçiyorsunuz

22 Kasım 2024 14:49

30 Aralık 2024 09:32

30.12.2024 tarih itibariyle Çözüme kavuşmuş herhangi bir durum yok kavuşması için de herhangi bir çaba yok Franke den uzak durun benim gibi mağdur olursunuz paranızla rezil olursunuz. Çevremde kim varsa Franke ürünlerini tavsiye etmiyorum aldırmamak için elimden ne geliyorsa yapıyorum.

28 Aralık 2024 22:59

Benzer durum bizim de başımıza geldi. Sadece indirim teklif ettiler ve aynı hata 2. Kez oluyor.

Franke Ocakta Tekrarlayan Arıza Ve Yetersiz Servis Deneyimi

17 Ekim 2025 18:02962

Geçen yıl Franke elektrikli ocağımın bir gözünde arıza yaşadım ve aynı sorunu defalarca bildirmeme rağmen çözüm bulamadı...

2 Destek

Franke Elektrikli Ocak Parça Arızası

13 Ağustos 2024 09:014.545

Franke elektrikli ocak kullanıcısıyım. Müteahhit tarafından kurulumu yaptırılan ocağın garantisi biz kullanmadan bitmişt...

Franke Cam Ocak Arızası Müşteri Mağduriyeti

23 Mayıs 2024 09:586.872

Muğla/ Milas'ta oturuyorum. 2022 yılında Haziran ayında Franke marka elektrikli ocak aldık. Elektrikli ocak 2023 Eylül a...

Tümünü Gör
Franke Ankastre Ocakta Kırılma

Franke AnkastreOcakta Kırılma

Selda
Franke Ocak Emaye Demir Kopması

Franke Ocak EmayeDemir Kopması

Fatih
Franke Sürekli Bozulan Ocak Yapmışlar!

Franke SürekliBozulan Ocak Yapmışlar!

Erol
Franke İndüksiyonlu Ocak Cızırdaması

Frankeİndüksiyonlu Ocak Cızırdaması

Franke Ocak Çakmaklarım Bozuldu

Franke OcakÇakmaklarım Bozuldu

Zeynep
Franke İndüksiyonlu Ocak Pişmanlığı!

Frankeİndüksiyonlu Ocak Pişmanlığı!

Kayhan