Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Koltuk Takımında Çökmeler Ve İade Sorunu

02 Aralık 2024 13:39

29/05/2024 tarihinde Enza Home Mağazasından evlilik dolayısı ile birçok ev eşyalarımı alarak ödemesini gerçekleştirdim. Almış olduğum ürünlerin bazıları 25.06.2024 tarihinde evime teslim edildi. Fakat almış olduğumuz koltuk takımlarında kısmi çökmeler meydana gelemeye başladı. Bu durum üzerine firma ile iletişime geçtim ve takribi olarak bir hafta sonra 23.10.2024 tarihinde ilk incelemeyi yapmak üzere servisi gönderdiler. Servis notuna üzere “ürün incelendi herhangi bir tüylenme görülmedi. Dinlenme ve köşe modülünde çökme mevcut. 3’lük 4’lük sünger getirilerek bakım yapılacak “ibaresine yer verildi. Yeni almış olduğum üründe onarım ve tadilat istemediğimi belirttim. 31.10.2024 tarihinde 2. Kez servis gelerek tadilata geldiğini iletti fakat ben yeni almış olduğum bir üründe tadilat kabul etmediğimi ve ödemiş olduğum ücretin iadesini talep ettiğimi bildirdim. Bunun üzerine 2. Servis tutanağında “tüketicinin evine onarım için gidildi. Tüketici onarım kabul etmiyor ürünün değişimini talep ediyor. “ibaresine yer verildi. Tüm bu süreç sonrasında birçok kez müşteri hizmetlerini aradım ve 11.11.2024 tarihinde talebimin merkezden sonuçlandığı iade yahut değişim kabul edilmeyeceğini telefonda müşteri temsilcisi aracılıyla sözlü olarak bilgilendirildim. Model Mayfair lıne

03 Aralık 2024 08:02 (Şikayetten 18 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

Hilal sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2024 11:31
Melek sonuçtan hiç memnun değil

04 Nisan 2024 01:16
Esra sonuçtan hiç memnun değil

10 Mart 2024 14:08
Aysegul sonuçtan hiç memnun değil

Aysegul
31 Ekim 2023 15:40