Cihat sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2024 21:41

Enpara.com döviz hesabımdan para çekmeme engel olmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Bugün 2000 euro çekmek istediğimde günlük 275 euro çekebileceğimi yazdı. ATM çözüm merkezini aradığımda ise maalesef bana yardımcı olamayacaklarını, şubeden ertesi günü randevu alıp çekmem gerektiğini söylediler. Küçükyalı QNB Finansbank şubesini saatlerce aramama rağmen telefona cevap veren olmadı. Tekrar çözüm merkezi ile yazışmaya başladık. Saatlerce yazışmama rağmen yine bir çözüm sağlamadılar. Resmen elimi verdim, kolumu geri alamıyorum. Kendi paramı çekemiyorum. Bu nasıl bir bankacılık anlayışıdır, anlamış değilim. Resmen paramı çekmemem için uğraşıyorlar. Kendi paramı çekebilmek için neden bu kadar uğraş vermek zorundayım, anlamış değilim.

02 Ağustos 2024 00:34 (Şikayetten 2 saat sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

02 Ağustos 2024 00:42

Çözümsüzlük merkeziniz çözüm sağlamadığı için buraya yazdım maalesef

02 Ağustos 2024 10:37

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 02/08/2024 tarihinde Enpara.com'da kayıtlı olan e-posta adresine yazılı olarak bilgi verdik.

Orçun

Ahmet
21 Mayıs 2025 18:15

Melis
04 Nisan 2024 10:01
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
07 Temmuz 2024 12:38