Yanlış Ölçüler Ve Eksik Parçalarla Gelen Dolap Şoku

07 Kasım 2024 20:20

Yazdıklarımız markayı ve kişileri kötülemek/karalamak amacı ile değil hala yaşıyor olduğumuz maddi ve manevi mağduriyeti aktarmaktır. 03.08.2024 tarihinde eşim ile birlikte İzmir/Kısıkköy Doğtaş’tan Yatak Odası Takımı satın aldık. Takımın içerisinde 6 kapaklı dolap ve içerisinde 3 çekmeceli iç modül mevcut. Kısıkköy’e gitmeden önce yatak odamızın tam ölçülerini alarak mağazaya giriş yaptık. (Telefonda ölçüler tarihli şekilde kayıtlı, gerektiğinde sunabiliriz). Normalde İzmir/Gaziemir şubesinde çalışan ilgili personel o gün orada bizimle ilgilendi. Personele eni 270cm olan duvarımıza uygun bir dolap istediğimizi belirttik. 6 kapaklı dolabın uygun olduğunu ve satın alabileceğimizi söyledi. Biz de satış temsilcisine güvenerek dolabı satın aldık. Kurulum sırasında dolabın eninin aslında 272cm olduğunu gördük ve büyük bir şok geçirdik. Tekrar yetkili kişileri aradık ve mağduriyetimizi aktardık. Satış temsilcisi ise durumu inkar ederek bizi yarı yolda bıraktı. (Doğtaş yetkililerinin o gün kaydedilen ses ve görüntü kayıtlarını dinlemesini ve incelemesini rica ediyoruz). Ancak 5 kapaklı ile değiştiririz dediler. Evlilik sürecinde mağdur olmamak adına kabul ettik ama 2. Şoku yaşadık. 5 kapaklı ile fiyat farkı olduğunu, fiyatların değiştiğini ve yetmezmiş gibi lojistik ücreti adı altında 2500 TL alırız dediler. Evlenme arifesinde olduğumuz için gözyaşlarıyla ödedik. Her şey yoluna girdi derken 5 kapaklı dolap ve modül için 2. Kez geldiler, modül kırık çıktı ve dolap kapağı eksik parça yüzünden montajlanmadı. Gerek Kısıkköy şubesi gerek Doğtaş’ı defalarca aradık. Kimse tatmin etmedi. 12.10.2024’te 3. Kez geldiklerinde iç modülden haber yoktu, sadece monte edilemeyen dolap kapağı için geldiler ve inanır mısınız bu paket içerisinden menteşe karşılıkları eksik çıktı ve dolaba en ufak işlem yapamadan gittiler. İş yerinden zor izin alabiliyoruz. Defalarca dememize rağmen hatalarından dolayı eve 3. Kez gelen Doğtaş bu konuda da bizi mağdur etmiş oldu. Bugün 07.11.2024 ve 5 kapaklı dolabın 1 kapağı montajsız, çekmece modülden hala haber yok! Müşteri hizmetleri fatura kesilmiş, ürünleriniz depoda veya yolda cevabını verdi. Bir ürünün depoda mı yoksa yolda mı olduğunu 2024’te tespit edemeyen bir firma düşünelim. 2 hafta önce şubeden telefon aldık ve hala hangi parçalarımızın eksik olduğunu bizden öğrenmek istiyorlar! Evde o kadar çok tahta parçaları var ki fotoğraflarını çekerken fark ettik: komodin de problemli. Doğtaş’tan beklentimiz maddi/manevi kaybımızın giderilmesidir.

07 Kasım 2024 20:30 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekiplerimiz sizinle max. 48 saat içerisinde iletişime geçecektir. Saygılarımızla.

08 Kasım 2024 09:44

Değerli Müşterimiz ; Telefon görüşmemizde konu hakkında sizlere gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Sorunun çözümü için gerekenin yapılacağından emin olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi DOĞTAŞ

08 Kasım 2024 09:48

Merhaba, Konuyla ile ilgili tarafınıza çözüm ekipleri aracılığı ile bilgilendirme sağlanmıştır. Sağlıklı günler dileriz. Çözüm Ekibi

23 Kasım 2024 14:13

Merhabalar, Şikayet bildirimimiz sonrası 9 Kasım günü evimize özel bir ekip/kişi gönderilerek tüm eksik parçalar ve yapılması gerekenler not alındı ve aksiyonun başlatılacağını söyledi. Bugün 23 Kasım Cumartesi fakat herhangi bir geri bildirim ya da arama mevcut değil. Eve gelip tüm sorunların çözüleceğini söylediler, randevu için aranacaksınız dediler fakat hala bekliyoruz. Ayrıca aradaki dolap farkı yüzünden yaşanan maddi zararın hakkında da dönüş bekliyoruz. Teşekkürler

02 Aralık 2024 12:53

Merhabalar, Şikayet bildirimimiz sonrası 9 Kasım günü evimize özel bir ekip/kişi gönderilerek tüm eksik parçalar ve yapılması gerekenler not alındı ve aksiyonun başlatılacağını söyledi. Bugün 2 Aralık Pazartesi fakat herhangi bir geri bildirim ya da arama mevcut değil. Eve gelip tüm sorunların çözüleceğini söylediler, randevu için aranacaksınız dediler fakat hala bekliyoruz. 1 hafta 10 gün içerisinde söyledikleri gibi randevu için dönüş yapılmadı. Ayrıca aradaki dolap farkı yüzünden yaşanan maddi zararın hakkında da hala dönüş bekliyoruz.

04 Aralık 2024 11:25

Merhabalar bugün 4 Aralık Çarşamba, hala randevu oluşturmak ve eksik parçaların takılması için hiçbir yetkili tarafından aranmadık. Konu ile ilgili verdikleri süreyi de fazla fazla aşıldı. Lütfen tarafımıza dönüş yapıp mağduriyetimizin ne zaman hangi gün giderileceği hakkında bilgi verebilir misiniz?

Gizem

Doğtaş=Hayal kırıklığı=pişmanlık sürecim son hızı ile devam ediyor. Bilgilendirmeye devam edeceğim.

Gizem

3 Ağustos'tan beri dolap sorunumuzu hala çözmeyen Doğtaş bugün 4 Aralık 2024 ve tam 4 ay oldu. Bizi daha ne kadar mağdur edebilirsiniz? Cebimizden fazla para almanız yanı sıra 4 aydır parasını ödemekte olduğum kurulumu sağlamak konusunda özensiz tavrınız ibretlik...

Oguzhan sonuçtan çok memnun

21 Eylül 2023 16:10
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2023 21:29
Doğtaş Mobilya Mağduriyetim Ve Eksik Kurulum Hizmet Anlayışları
Mert sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2023 23:47
Doğtaş Mobilya Kategorileri