Seyhan sonuçtan hiç memnun değil

16 Aralık 2024 16:48

Doğtaş mobilyadan 45.000 TL ödeyerek bir yemek takımı aldım. 2 ay bekledim. Bu arada teslimat için aradığımda özellikle sandalyelerin kumaşının geç geldiği ve kalite kontrolde olduğu söylendi. Çok kurumsal bir cevap koskoca Doğtaş siparişe göre kumaş veriyor, sattığı ürünün kumaşı stokta yok. 13 Aralık 2024 saat 11:00 de ürünü getirdiler. Tabi ki kalite kontrol için bayağı uğraşmışlar. Mahallenizdeki bir döşemecide yeni başlamış bir çırağa sandalyeleri kaplatsanız ancak bu kadar kötü olabilirdi. Sonraki süreç çok eğlenceli fotoğrafları mobilyaları aldığım Doğtaş Beylikdüzü şubesiyle paylaştım. Haklısınız hemen kayıt açıyoruz dediler. 16 Şubat 2024te aranmayı beklerken müşteri hizmetlerini aradım kayıt açılmadığını öğrendim. Bunu sormak için Beylikdüzü şubeyi defalarca aradım telefon açmıyorlar. Bu arada sorunu gidermek için muhatap olduğunuz kişi ve kişiler size 7 ile 10 gün içerisinde teknik servisin gelip bakacağını ondan sonra işlem yapabileceklerini söylüyor. Çünkü siz mecbursunuz onların istediği saatte evde beklemek zorundasınız. İşiniz gücünüz yok hem mobilyanın paranızı peşin vereceksiniz iki ay sonra ürün gelecek ve hatalı... Kurumsal Doğtaş'ı bir de evde teknik servis için bekleyeceksiniz. İnsanları parasını alırken son derece kurumsal olan Doğtaş'ı tebrik ediyorum. Bütün ekip sizi aldatmaya yönelik cevap vermek için eğitilmiş hizmetiçi eğitim süper. Doğtaş Genel Müdürünü ayrıca tebrik ediyorum. Bu kadar insanı mağdur ederek yıllık satış hedeflerinizi tuttura bildiniz mi? Düşünsenize milletin parasını peşin alıp 2 ay kullanmak sonrada kalitesiz ürün göndermek çok sıradan değil mi sizce de? Merak ediyorum. Bu durumu nasıl sonuçlandıracaklar.

09 Nisan 11:03

Doğtaş’A sorularım var: bu bir mobilya firması mı, yoksa çözüm simülasyonu mu? Aralık ayından beri tam birkaç tane sandalyeyi çözüme kavuşturamayan bir marka Doğtaş. Önce döşemesi hatalı ürün geldi. Tamam dedik, olur böyle şeyler, telafi edilir. Ama ne mümkün! Aynı hatalı ürün ikinci kez gönderildi. Bu noktada artık tesadüf değil, bu bir kurumsal refleks. Peki sonra ne oldu dersiniz? Hemen çağrı merkezine ulaştık. Yani ulaşmaya çalıştık demeyelim, ulaştık ama sonuç? Karşımızda tam anlamıyla bir canlı IVR sistemi! Hani robot sistemlerin “İşleminizi anlayamadım” yanıtı vardır ya, bunun yerine bu defa "ben de aynı şeyi tekrar tekrar söyleyeyim ama çözüm yok" diyen bir insan oturtmuşlar. İstihdam güzel, eğitim sıfır. Teknik ekip mi? Onlar da “Biz sadece montaj yaparız, geri kalan bizi aşar.” modunda. Bayi mi çözüm üretir dersiniz? O da “Genel merkezden haber bekliyoruz.” deyip topu taca atar. Genel merkez? O zaten sessizlik yemini etmiş olabilir. Anlayacağınız, Doğtaş’ta işler kağıt üzerinde var ama gerçekte işlemeyen bir kurumsal yapı var. Şirket var ama çözüm mekanizması yok. Sandalye gibi basit bir ürünü bile dört ayda çözemeyen, hatasını iki kez tekrar eden, müşteriyle sadece “geçiştirme” iletişimi kuran bir sistemden bahsediyoruz. Doğtaş’a soruyorum: • Bir sandalye kaç ayda doğru teslim edilir? • Aynı hatayı ikinci kez yapmak başarı mı, yoksa istikrar mı? • Müşteri hizmetlerinin görevi sadece insan sesiyle oyalamak mı? • Kurumsallık logoyla mı olur, yoksa sorumlulukla mı? Doğtaş’tan alışveriş yaparken beklentilerinizi sıfıra indirin, hatta eksilere. Çünkü “satış sonrası hizmet” dedikleri şey burada bir efsane, ama gerçeklerle ilgisi yok. Kurumsallık şekille değil, sorumlulukla olur. Doğtaş ise bu konuda sınıfta değil, sistemin dışına çıkmış durumda.

10 Şubat 10:17

Ürünüm hatalı geldi. Teslimat için 2 için iki ay beklemiştim. Hatalı ürün değiştirilmesi içinde 2 aydır bekliyorum. 5 ay önce ödediğim ürün 4 ay sonra hala orta yok. Ne işe yaradığını anlamadığım Müşteri hizmetleri bir açıklama yapamıyor. Genel Müdürlüğü arıyorsunuz IVR çıkıyor. Genel müdürlük için 2'yi tuşlayın diyor tuşluyorsunuz ve telefon kapanıyor. Bütün strateji paranızın üstüne oturmak. Önceden paralarınızı alıp en az 4 ay kullanıp para kazanmak. Çünkü kendileri mobilyacılık yapmıyor bu kadar kötü hizmet vermek herkesin harcı olamaz. Kurumsallıklarını tebrik ediyorum. Simdi biz burayı yönetenlere ne diyeceğiz Ülke ekonomisine katkı sağlayan büyük iş insanımı? Bu konuyu hemen telafi etmelerini talep ediyorum

23 Ocak 11:43

Doğtaş Mobilya'tan bir yemek odası aldım Ödemeyi peşin alıp 2 ay süre içinde ürünü teslim edildi. Ve sandalyeler hatalı teknik şikayetimden sonra geldi ve yenisini getireceklerini söyledi 45 gün oldu gelmedi. Nerede diye sorduğumuzda üretim sürecinde diyorlar. Bu sistemin adı ne insanların parasını peşin alıp 4'ayda ürün teslim edememek. Buna ne diyeceğiz kurumsallık mi yoksa bunun güzel bir ismi var burada yazamayacağım Doğtaş insanları ne yerine koyuyor. Bu firmanın profesyonelliği tartışılmalı mimarları da en kotu mimar ödülü almalı

16 Aralık 2024 16:49 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekiplerimiz sizinle max. 48 saat içerisinde iletişime geçecektir. Saygılarımızla.

16 Aralık 2024 16:50

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekiplerimiz sizinle max. 48 saat içerisinde iletişime geçecektir. Saygılarımızla.

17 Aralık 2024 09:09

Değerli Müşterimiz ; Sizi kayıtlı telefon numaranız üzerinden aradık ancak iletişim sağlayamadık. Çözüm Ekibimiz sizlere ulaşmaya devam edecektir. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi DOĞTAŞ

Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Meltem
26 Nisan 2024 01:20
Doğtaş Beylikdüzü Exclusive Mağazası
Sedanur sonuçtan hiç memnun değil

Sedanur
11 Temmuz 2024 17:24
Gülsüm sonuçtan hiç memnun değil

Gülsüm
18 Nisan 15:46

Ceren
15 Nisan 14:59
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
03 Mayıs 2024 09:58