Esin sonuçtan çok memnun

Doğtaş Ürünlerimi Aldı Ve Değişim Yapmıyor

04 Ekim 2023 14:48

Doğtaş'TAN yaşadığım pişmanlık. Doğtaş mağazasından yatak odamı ve salonumu aldım, kuruluma geldiklerinde komodinlerim ve şifonyerim sığmadı, kurmadan iade aldılar fakat 2 ay oldu, iademin ne ödemesini yaptılar ne de değişimini sürekli arıyorum hiçbir şekilde net bir cevap yok ve sürekli oyalıyorlar. Keşke mahalle mağazalarından alsaydım, hiçbir şekilde muhatap bulamıyorsunuz Doğtaş'ta

04 Ekim 2023 14:50 (Şikayetten 2 dakika sonra)
04 Ekim 2023 15:04

Değerli Müşterimiz ; Telefon görüşmemizde konu hakkında sizlere gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Sorunun çözümü için gerekenin yapılacağından emin olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi DOĞTAŞ

Esin
Esin
30 Temmuz 2024 17:25

Doğtaş'tan sipariş vereceğime keşke paramı çöpe atsaydım. Bana kedi patisi garantili diye sattılar, sonra barınaktan almam gerektiğini ve belge gerektiğini söylediler. Koltuğum paramparça. Asla patiye dayanıklı değil. Bana satarken bunu belirtmediklerine ve asla kedi patisi geçirmez diye üstünü çizdiklerine tüm mağaza şahit. Koltuğun ayaklarından çıkan sesleri alt kattakiler duyuyor. Evime koltuk kırılacak diye misafir çağıramıyorum. Aylardır oyalıyorlar. Servis gelecek şöyle böyle diye. Gelen servis kumaşın değişeceğini ve tamiri yapılacağını söyledi. Kumaş gelecek deyip beklettiler, 1 ay sonra gelen servis sadece ayaklarını değiştireceğini söyledi. Aradım ve dönüş yok, bizim yapabileceğimiz bir şey yok diyorlar. Aylardır bekliyorum servisi. Tüketici haklarına başvuracağım, bu durumu ulaştırabileceğim her yere ulaştıracağım. Koltuğunun arkasında duramayan bir şirket Doğtaş.

07 Mayıs 2024 13:59
Zeynep sonucu yetersiz buldu

04 Ekim 2024 16:27
Emre sonuçtan hiç memnun değil

16 Mart 2024 06:41
Doğtaş Mobilya 1 Saatlik Ürünün İadesini Almıyor