Burak sonucu yetersiz buldu

17 Nisan 2024 13:40

Doğtaş Mobilya'dan aldığımız koltuklarda yoğun pamuklanma oldu, çağrı merkezi ile görüştük teknik servis yönlendirildi. Teknik servis kumaş değişimi yapılmalı şeklinde raporlama yaptı.
31 Ocak 2024te koltuklar ve sandalyeler için kumaş değişimi onayımız Doğtaş WhatsApp hattından iletilerek yeni kumaşların seçimini yapabileceğimiz belirtildi.
7 Şubat 2024 tarihinde seçtiğimiz kumaş kodlarını WhatsApp hattından ilettik ancak bir dönüş olmadı. Defalarca bu hat üzerinden yazmamıza rağmen dönüş olmadı.
13 Şubat günü ise bu hattan kaydımızın pasif hale düştüğü bilgisini ileterek tekrar çağrı merkezi ile görüşüp kaydı aktif hale getirmemiz gerektiğini söylediler.
Çağrı merkezi WhatsApp hattına WhatsApp hattı çağrı merkezine yönlendirerek defalarca pinpon topu gibi bizi oynattı. Yine bizim uğraşlarımızla kaydımızı aktif hale getirdik. Kumaş kodlarını WhatsApp hattından ilettik ve defalarca yazmamıza rağmen 19 şubata kadar tek kelime cevap yok. Müşteri olarak bu muameleyi görmeyi kimse hak etmiyor. Güle oynaya allayıp pullayıp sattıkları kusurlu ürünün kumaş değişimi bu kadar zor olmamalı.

Neyse; bu iki günde kumaş seçim teyidi vs yapıldı ve 21 şubatta kumaşlarımızın siparişlerinin verildiğini ve 35 günde kumaşların geleceğini, sonra koltuklar ve sandalyelerin teknik servis tarafından evimizden alınacağını belirttiler.
Yaklaşık 40 gün geçtikten hala bir haber gelmemesi üzerine yine biz Doğtaş'a ulaşarak mobilyalarımızın hala alınmadığını ne zaman alınacağını sorduk, yoğunluk var bayramdan sonra alınabilir mobilyalarınız dediler. Yine mağduriyet yaşattılar sağ olsunlar hiç şaşırtmıyorlar, verdikleri sözleri tutmuyorlar.
Bayram geçti yine ses seda yok, Doğtaş'a ulaştık ve bilin bakalım ne oldu? Kaydımızı kapatmışlar. Sebep; mobilya teslim gününde mutabık kalmadığımız için.
Doğtaş'tan mobilya almayı düşünen varsa bir daha değerlendirmeli, çünkü sizin yerinize karar alıp şikayet kaydınızı kapatıyor.
Neyse kaydımızı yeniden açtırdık, bir sonraki güne teknik servis yönlendirdiler ama gelen ekibin olaydan haberi yok. Kumaş değişimi yapılacak diyorum, haberimiz yok, kumaşlar nerede bilmiyoruz dediler ve koltukları almadan döndüler.
Bakın birbirlerinden haberleri yok, iletişim yok, müşteriyi mağdur etmek paha biçilemez. Bunun üzerine yeniden Doğtaş'la iletişime geçtik süreci en başından anlatarak yeniden talep oluşturduk bakalım bekliyoruz.
Hala mobilyalarımız alınmadı. Kumaş değişimimizin yapılarak mağduriyetimize son verilmesini talep ediyoruz.

17 Nisan 2024 13:50 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

Burak
Burak
13 Kasım 2024 14:02

Doğtaş Biga'daki merkezden tarafımıza ulaşarak sorunu çözen hanımefendiye çok teşekkür ederim.

Alihan sonuçtan çok memnun

16 Aralık 2023 00:08
"Yaklaşık 5 müşteri temsilcisi ile görüştüm. Lakin hepsi yanlış farklı bilgiler verdi bana. Doğtaş Şikayetvar ekibinden İnci Hanım benimle ilgilenmeye başladıktan sonra mağduriyetimi çözdüler. İnci Hanım'a çok teşekkür ederim."

03 Haziran 2025 23:11
Aylarca Süren Kumaş Değişimi Oyalaması: Doğtaş Müşteri Hizmetleri Sınıfta Kaldı
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

18 Ağustos 2025 13:07
Bora sonuçtan memnun değil

17 Temmuz 2023 12:14
Neslihan sonuçtan çok memnun

16 Ocak 2025 17:01
"Aslı Hanımın desteği ve yardını için çok teşekkür ederim 🙏"
Tüylenen Kumaş Sorunu Ve Çözümde Israr Eden Doğtaş Mobilya
Tüylenen Kumaş Sorunu Ve Çözümde Israr Eden Doğtaş Mobilya