Ozer sonuçtan hiç memnun değil

Doğtaş Mobilya Genç Odası Kalite Sorunları!

24 Kasım 2024 15:45
23 Kasım 2024 17:50

4 aydır beklediğimiz koltuk! Parayı peşin verdik ama hala koltuğun sipariş edilmesi bekleniyor. Doğtaş Kayseri yetkilisi hanım ise "gidin şikayet edin" şeklinde beyanda bulunuyor. Biz de buraya yazıyoruz. Çözüm bulamazsam başka mecralarda da hakkımızı ararız.

23 Kasım 2024 17:52
Doğtaş Mobilya Genç Odası Kalite Sorunları!

Doğtaş yazısındaki eğiklik. Neden servis veya yetkili bu detaylara bakmıyor. Söylememize rağmen ilgilenilmiyor. Parayı öderken eğik mi verdik de bu ürünler böyle eğri!

24 Kasım 2024 15:50 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekiplerimiz sizinle max. 48 saat içerisinde iletişime geçecektir. Saygılarımızla.

25 Kasım 2024 18:23

Değerli Müşterimiz ; Telefon görüşmemizde konu hakkında sizlere gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Sorunun çözümü için gerekenin yapılacağından emin olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi DOĞTAŞ

01 Aralık 2024 09:16

Merhaba, 1 hafta oldu ama halen sorunlarımız çözülmedi. Sadece teknik servis aradı, onlara da sorunları anlattım ama başka bir gelişme ne de bir özür var. Halen bir sandalyeyi, eğri takılmış kapıları ve yavaş kapanma mekanizmasını bekliyorum. 4 ay artı bir hafta olarak düşününün. Kayseri Sivas Caddesi exclusive mağanızdaki iş bilmez ve bir sandalyeyi sipariş etmekten aciz personeliniz yüzünden daha ne kadar bekleyeceğiz. Ya sorunumuzu hemen çözün ya da 4 ay önce ödediğim paramızı bize verin…. Paramızla rezil olmak nedir öğrendik.

09 Aralık 2024 07:52

Merhaba Doğtaş tüm eksikleri giderdi. 4 ay dır gelmeyen koltuk geldi. Bu ülkede işler bu şekilde yürüyor demek ki. Mağazadaki üslubu bozuk kadın şikayet etmemi isterken iyilik etmiş bana. Herkese sesleniyorum bizim gibi efendi olup aylarca beklemek yerine mağazadaki terbiyesiz kadının önerisi gibi şikayet edin gitsin. Köpek gibi her şey tıkır tıkır halloluyor. Mağazadaki kadın Kayseri Sivas Caddesi exclusive şubesinde satış sonrası hizmetlerde ve ekim veya kaim ayında yıllık izin kullanmış biri ismini bilmediğim kişi.

29 Mart 15:33
Yanlış Montaj Ve Kırılan Çekmece İçin Ücretsiz Değişim Talebi
Kutal sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2025 10:58
Doğtaş Mobilya Teslimatında İki Ayı Aşan Gecikme Ve İletişim Sorunları
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Doğtaş’tan Eksik Ve Hatalı Ürün Teslimatıyla Mağduriyet Yaşıyorum

04 Aralık 2025 16:15
Doğtaş’tan Eksik Ve Hatalı Ürün Teslimatıyla Mağduriyet Yaşıyorum
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Doğtaş Teslimatında Sürekli Gecikme Ve Bilgi Kirliliği Mağduriyeti

15 Aralık 2025 22:51