Gümüş sonuçtan hiç memnun değil

Doğtaş 60 Gündür Koltuğu Teslim Etmedi

Doğtaş 60 Gündür Koltuğu Teslim Etmedi
10 Ocak 2024 01:09

8 Kasım 2023 tarihinde Trendyol yoluyla Doğtaş’ın üçlü koltuğunu satın aldım. Tahmini teslim tarihi 24 Kasım olarak belirtildi ve teslim edilmedi. Müşteri hizmetlerini aradım, ilkinde yarım saat sonra bilmediğim bir numaradan arayarak Doğtaş Mimaroba şubesi müdürü olduğunu söyleyen biri t. C. Kimlik numaramı istedi, bu bilgiyi telefonda veremeyeceğimi; satın aldığım aracı sitede tüm bilgilerimin olduğunu söyledim. Son derece gayriciddi bir şekilde “beni daha nasıl ikna edebileceğini bilmediğini”, “müşteri kaydı” oluşturması gerektiğini söyledi. Konu kapansın mesele hızlansın diye verdim. Ardından hiç ses çıkmadı. Yine müşteri hizmetlerini aradım ve kargonun nakliyat firmasının deposunda olduğunu, yarın öbür gün aranacağımı söylediler. Kimse aramadı. Ve bu durum defalarca tekrarlandı. Her soruşumda nakliyat firmasında ve teslim edilecek deniyor. Şu anda aradan iki aydan fazla bir zaman geçti ve parasını peşin verdiğim koltuğum bana teslim edilmedi. En yakın zamanda bana dönülmezse; hukuki işlem başlatacağım, bu ne rahatlık anlamadım ki? Hukuk diye bir şey var. Herkesi uyarıyorum hem Doğtaş konusunda, hem Doğtaş ila ilişkili tüm firmalar konusunda.

profile profile
10 Ocak 2024 01:10 (Şikayetten 1 dakika sonra)
Gümüş
10 Ocak 2024 01:16

İlgili 850'li şikayet hattınızdan herhangi bir dönüş alamadığım için şikayetvar.com'a yazıyorum. Derhal taahhüdünüzü yerine getirmenizi, koltuğumu teslim etmenizi talep ediyorum.

10 Ocak 2024 08:47

Değerli Müşterimiz ; Sizi kayıtlı telefon numaranız üzerinden aradık ancak iletişim sağlayamadık. Çözüm Ekibimiz sizlere ulaşmaya devam edecektir. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi DOĞTAŞ

Gümüş
10 Ocak 2024 16:00

Sabah 8 :40'da aradığınız için ulaşamadınız, geri aradığımızda "altyapı çalışmaları sebebiyle size hizmet veremiyoruz" diyen otomatik mesajınızla karşılaştık.

Hanife
06 Mart 2024 00:43
Doğtaş Mobilya Ödenmiş Ama Edinilememiş Ürün
Buket sonuçtan çok memnun

Buket
11 Ocak 2024 18:53
"Çözüm sağlandığı için firmaya ailem adına teşekkür ederim."
Doğtaş Satın Aldığım Ürünleri Göndermiyor, Bilgi Vermiyor!
Doğtaş Satın Aldığım Ürünleri Göndermiyor, Bilgi Vermiyor!
Salih sonuçtan hiç memnun değil

Salih
29 Mart 2024 10:22