Aynur sonuçtan hiç memnun değil

MNG Kargo Kuzeyyaka Ankara Şubesi

21 Kasım 2023 16:37

MNG Kargo kuzeyyaka Yakacık Ankara Şubesi kadar sorumsuz bir kargo şubesi görmedim. Şehir dışından Ankara' ya hediye gönderdim. 18.11.2023 cuma günü şubeden dağıtıma çıktı. Fakat adresi bulamadıkları için beni aradılar tarif ettim. Ve bana bugün teslim edilmez 20.11.2023. Pazartesi teslim edilir dediler. Bende tamam dedim. Pazartesi olduğunda aradım dağıtıma çıktı mi diye sorduğumda hayır çıkmadı yarın 21.11.2023 salı günü dağıtıma çıkacağını söylediler. Adresi apartman numarası ve adına kadar verdim ve yerini tarif ettim. Salı günü olduğunda yani bugün aradım dağıtıma çıktımı diye hayır çıkmadı dediler ve ben çıldırdım bugüne kadar aynı adrese birkaç defa daha kargo gönderdim ve diğer kargo firmaları aynı yazdığım adresle bulmalarına rağmen bu kuzeyyaka Yakacık Ankara Şubesi nasıl bulamıyor pes doğrusu. Bence işlerine gelmedi. Bir daha MNG Kargo mu asla

21 Kasım 2023 16:38 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar aracılığı ile bizlere iletmiş olduğunuz geri bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Konuyla ilgili detaylı inceleme yapılarak çözüm merkezimiz tarafından geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, MNG Kargo A.Ş. Müşteri İlişkileri Yönetimi.

23 Kasım 2023 18:30

Hiçbir çözüm sağlanmadı. Kendi kargomu kendim aldım.

24 Kasım 2023 14:22

Umarım aynı sorunla tekrar karşılaşmam. Teşekkürler...

24 Şubat 2024 15:18

Bana özür mahiyetinde sizin adınıza ağaç dikilip resim göndereceğiz dendi ama hala ne bir resim ne de bir bilgi geldi

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2023 19:12
Mustafa sonuçtan çok memnun

16 Ekim 2023 17:17
"Öncelikle ilgilenen Zarife hanıma çok teşekkür ediyorum. Sorunu çözdüler, kargoyu yönlendirdiler teslim aldılar. Çok teşekkür ediyorum ilgilerinden dolayı."
Açelya sonuçtan çok memnun

05 Ocak 2024 14:42