Denizbank Ekran Paylaşımlı Uygulama Var Diyor Ana Yok

Denizbank Ekran Paylaşımlı Uygulama Var Diyor Ana Yok
23 Mayıs 2024 22:151.582

Hesabıma giremiyorum. Geçen ay sıkıntı yoktu, önceki ay da yoktu, şimdi hesabımdan para aktaramıyorum. 25 dakika müşteri hizmetlerinin saçma sapan müziğini dinledim, karşıma bir canlı çıkmadı. Ekran paylaşımlı uygulama var GSM'inde diyor, bakıyorum, öyle bir izin uygulamalarımda yok. Bari yazın o uygulamanın adını da sileyim, hepsini mi sileceğim anlamadım ki ne yapacağımı kaldım. Öylece ortada.

24 Mayıs 2024 05:56 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, ilettiğiniz bildiriminiz Bankamıza ulaşmış olup incelemelerin başlatılması amacı ile kayıt altına alınmıştır. Değerlendirmelerimiz hakkında, kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden en kısa sürede size bilgi verilecektir. Saygılarımızla, DenizBank A.Ş. Müşteri Memnuniyeti Bölümü

Murat
23 Ocak 2025 23:13

Eşimin telefonundan devam ettim bunca zaman ama yine aynı sıkıntıyı çıkardınız o zaman sıkıntıdan kurtulma yoluna gideyim aynı hatayı 2 defa yapmayı sevmem.

31 Aralık 2024 11:24

Bu nedir ya. Ekran paylaşımı bilmem ne. Yok uygulama falan terk ediyorum bankanızı.

24 Aralık 2024 12:31

Çözüldü mu

22 Aralık 2024 21:09

Çözüldü mü

Denizbank Mobil Bankacılık Erişim Sorunu

18 Aralık 2024 23:322.556

"Telefonu sıfırlamak üzereydim ki Denemeler sürecinde nasıl çözüldüğünü anlamasamda çözüme kavuşturulduğu için memnunum. Teşekkürler."

1 Yorum

Denizbank Müşteri Memnuniyetini Önemsemiyor!

19 Mayıs 2024 14:18630

Yaklaşık bir aydan fazla süre geçti. Denizbank mobil uygulamasına bir türlü giriş yapamıyorum. Müşteri hizmetlerini arad...

Denizbank Mobil Bankacılık Sorunu!

7 Ocak 2025 00:291.332

1 hafta önce güncelleme geldi. Mobil bankacılığa giriş yapılamıyor. Saçma sapan "ekran kaydı" hatası sebebiyle. Müşteri ...

Öne ÇıkanKonular

Denizbank Kategorileri