Denizbank 418,50 Lira Yıllık Kredi Kartı Tahsis Ücreti Alıyor!

Denizbank 418,50 Lira Yıllık Kredi Kartı Tahsis Ücreti Alıyor!
13 Temmuz 2023 15:28

Denizbank Gold kredi kartı kullanmaktayım. Yıllık üyelik ücreti adı altında 418,50 lira ekstreme yansıtılmış ve kesinti yapılmış geçen ayda limitim bittiği halde alışverişe devam etmişti kart ve eksi bakiyeye düşmüştüm, bu ayda haksız olarak yansıtılan üyelik ücreti sebebiyle ekstre dönemi sonunda bakiye olarak kartım eksiye düştü."6502 sayılı Tüketicinin korunması hakkındaki Kanunun 31/3 maddesinde Kart çıkaran kuruluşlar, tüketicilere yıllık üyelik aidatı ve benzeri isim altında ücret tahsil etmedikleri bir kredi kartı sunmak zorundadır" hükmü yer almaktadır. Geçen senede aynı şey oldu. Uğraş sonucu iademi aldım ve bu sene yine aynı problemi yaşıyorum. Diğer bankalarda da kredi kartım mevcut ve böyle bir sorun yaşamıyorum. Kafanıza göre yıllık ücret kesip kafanıza göre kart limiti bitince eksiye düşürüp avans hesap kullanırmış gibi alışverişe devam ettiriyorsunuz. Artık gerçekten sıktınız, böyle devam ederse bu kartı kapatacağım ve bir daha sizinle çalışmayacağım. Sorunumun ivedi bir şekilde giderilmesini talep ediyorum. Aksi takdirde TBB tüketici heyetinde hakkımı arayacağım.

13 Temmuz 2023 17:34 (Şikayetten 2 saat sonra)

Büşra
Büşra

Geri dönüş sağladılar mi paranızı yatırdılar mi bende aynı sorunu yasıyorum

Kenan
Kenan
Şikayeti Çözüldü

Ödedilermi reis

Kerim
Kerim

Evet geri aldım

13 Temmuz 2024 12:55
Denizbank Her Sene Tekrarlayan Aidat Sorunu!

Songül
16 Temmuz 2024 18:25