Yakup sonuçtan hiç memnun değil

Decathlon'dan Beklenmedik Hareket

19 Ağustos 2023 18:45

Decathlon'dan 140 cm'lik kamp şişme yatağı aldım gayet güzel kullanıyordum ve sonradan kendiliğinden inmeye başladı. Götürdüm aldığım Taksim Decathlon mağazasına bakıldı ve onay verildikten sonra değiştirildi, fakat benim satın aldığım boy değil daha küçük bir boy ile iade edildi.

Hiç boyutuna bakmamıştım Beykoz'da ki bahçemize gittiğimizde küçük olduğunu anladım ve oradayken kullanamamazlık yapamazdım.

Daha sonra Taksim Decathlon mağazasına bunun yanlış boyutlu bir yatağı bana iade ettiklerini söyledim. Sistemden bakılıp belli oldu ama yatağı kullandığım ve küçük leke olduğu için geri alamayacaklarını söylediler.

Bende diyorum ki Decathlon bana daha küçük boyut vererek yanıltıyor musunuz, eğer öyle değil personelim hata yaptı diyorsanız neden personeliniz bu hatayı kabul etmiyor ve değiştirmiyor? Ne olursa olsun bana yanlış ürün verildi. Hakkımı istiyorum.

23 Ağustos 2023 20:57

Decathlon'dan aldığım 3 kişilik şişme yatağın ürün hatası olarak değiştirdim. Ve 2 kişilik olarak geri iade edildi.

Değiştirmeye gittiğimde ise hiç hoş karşılaşmadım ve hiçbir şekilde yardım edilmedi. Bu gerçekten onuruma dokunana bir olay oldu.

Araştırıp nereye şikayet ediliyorsa edeceğim, ve bu bir dolandırıcılıktır. Rr nasıl olur da aynı ürünün küçüğünü verebilirsiniz?

19 Ağustos 2023 19:09

Mail adresimden ilk satın aldığım ve geri iade aldığım ürünleri mail adresimden görebilirsiniz [email protected]

21 Ağustos 2023 10:23 (Şikayetten 1 gün sonra)
23 Ağustos 2023 19:08

Neden halen bir iletişime geçmediğinizi öğrenebilir miyim.

29 Ağustos 2023 11:22

Merhaba Yakup Bey, Mağazamız yetkilileri ile yaptığınız görüşme sonucu şikayetiniz sonuçlandırılmıştır. Sizleri tekrar mağazalarımızda görmekten mutluluk duyacağız. Bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, Sağlıklı ve spor dolu günler dileriz.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2025 19:04

Neslihan
18 Haziran 2025 14:41
Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

Şişme Yatakta Garanti Süresi Sonrası Hava Kaçağı Ve Yetersiz Destek

23 Ağustos 2025 01:13