Ilgın sonuçtan hiç memnun değil

19 Haziran 2023 11:07

Ben hüseyin Ilgın b** adlı riverside 500 model bisikleti Samsun Piazza Decathlon mağazanızdan 3-4 sene önce almış bir müşterinizim. Aldığım ürünün tekerinde meydana gelen inme şikayeti nedeniyle Ankamall Decathlon mağazanıza getirdim. Tarihi net hatırlamamakla birlikte 5-8 Haziran arasında Ankamall mağazanıza bisikletimi teslim ettim. May fest nedeniyle bakımının da yapılabileceği tarafıma iletildi. Bisikletimi bugün almaya gittiğimde sağ taraf tutma aparatıyla vites değişim kolunun hasarlandığını sol amortisör kapağının yerinde olmadığını gördüm. Bu hasarlanmanın ben bisikletimi teslim etmeden önce olmadığını belirttim.

Bisiklet bölümünde çalışmakta olan uzun sakallı sorumlu beyefendiye durumu izah ettiğimde ‘bisikleti almadan önce bunun olmadığını nereden bileceğiz? Belki siz yaptınız bunu’ gibi bir ithamla karşılaştım. Ben de kendisine kendisinin kurumsal bir firmada çalıştığını, herhangi bir mahalledeki küçük bisiklet esnafı olmadığını eğer bu şekilde sorunlarla sık bir şekilde karşılaşıyorlarsa bisikletlerin teslim öncesi fotoğraflarını çekmeleri gerektiğini söyledim. ‘ne yapalım peki yeni bir bisiklet mi verelim size? ’ ‘bu hasarlı bölgeyi boyayalım bir sorun olmaz’ ‘illa verecekseniz 20 gün daha beklersiniz’ gibi cümlelere maruz kaldım. Sonra da bölümde bulunan teşhir için kullanılan bisikletlerden değişiklik yapılacağını öğrendim.

Öncelikle Decathlon gibi kurumsal bir firmanın tamir için aldığı bir ürünü hasarlı olarak geri vermesi sorununu bir kenara koyarak, Ankamall gibi merkezi bir mağazada çalışan sorumlu bir satış elemanının müşteri ile bu şekilde iletişim kurması beni firmanız adına büyük bir hayal kırıklığına uğrattı.

Ben bisiklet tamiri için bu tür bir iletişim ve hizmet almak istemediğim için arabama yükleyerek getirdiğim bisikletimi herhangi bir mahalledeki bisiklet tamir atölyesine götürsem muhtemelen daha kaliteli bir hizmet alır daha kaliteli bir iletişimle karşılaşırdım. Oysa karşılaştığım şey; tamiri için götürdüğüm sorundan daha masraflı bir hasar oldu. Bunun için bir özür dilenmesi yerine ukalaca hasarı benim yapmış olabileceğim ima edilerek 20 gün daha bekle o zaman denilerek tehdit edildim. Bu konuda bir geri dönüş almayı umuyorum.

19 Haziran 2023 11:21 (Şikayetten 13 dakika sonra)
21 Haziran 2023 10:47

Merhaba Ilgın Bey, Müşteri Hizmetlerimiz ile yaptığınız görüşme sonucu şikayetiniz sonuçlandırılmıştır. Sizleri tekrar mağazalarımızda görmekten mutluluk duyacağız. Bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, Sağlıklı ve spor dolu günler dileriz.

Ilgın sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 2025 09:10
Hüseyin sonuçtan çok memnun

Hüseyin
16 Nisan 2024 15:39
"Şikayet sonrası Antalya Terracity Decathlon bisiklet ekibi iletişime geçti hızlıca sorunu çözdüler Terracity Decathlon ekibinden umut bey kaan bey ve çağla hanıma teşekkürler."

Çağlar
23 Ağustos 2023 09:05