Decathlon BTwin Bisiklet Fren Kopması

03 Ağustos 2024 19:05
02 Ağustos 2024 20:19

Decathlon İzmit mağazasından Btwin marka 4-6 yaş bisiklet aldık durum videodaki gibi ve ürünlerine kesinlikle sahip çıkmıyor Decathlon şikayetçiyim kesinlikle almayın bu seriden ürün

05 Ağustos 2024 10:19 (Şikayetten 1 gün sonra)
08 Ağustos 2024 09:24

Merhaba Burcu Hanım , Tarafınıza mail yoluyla bilgilendirme yapılmıştır. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, Sağlıklı ve spor dolu günler dileriz!

08 Ağustos 2024 23:17

Alttaki cevabınız gerçekten inanılmaz! Garanti kapsamındayken verdiğiniz cevap direksiyonu çevirirseniz böyle olur şeklindeydi o yüzden bu video çekildi asla tavsiye etmiyorum kimse almamalı bu ürünü paramız ziyan oldu sizin de olmasın! Merhaba, Şikayetvar platformu üzerinden paylaşmış olduğunuz şikayetiniz hakkında iletişime geçiyoruz. Öncelikle yaşadığınız olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İnceleme sonucunda ilgili ürün hasarı garanti kapsamında değerlendirilemediği için reddedilmiştir. Süreçlerimizi daha iyi hale getirmek için sizlerden gelen geri bildirimleri süreçlerimizi geliştirmek için önemsediğimizi belirtmek isteriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Sağlık ve spor dolu günler dileriz.

Durukan sonuçtan hiç memnun değil

Teslimat Gecikmesi Ve Çelişkili Bilgilendirme

Durukan