Harun sonuçtan memnun

18 Ekim 2024 01:18
Harun'un Teşekkür Mesajı
“Bosch genel Merkezi yetkililerine ilgi alakaları için teşekkür ederim”

17/10/2024 günü Bosch bayisinden SMS4IKW51T model bulaşık makinesi aldık. İlk kurulumdan itibaren makinede bir hata var. Servis kontrol için çalıştırdığı kısa programda, çalışma bitmeden ayrıldıkları için yıkama bitiminde ekranda musluk işareti yandı. Akabinde, aynı gün yaptığımız yıkama sonunda yine ekranda musluk işareti göründü ve deterjan kapağının açılmadığı, makinenin deterjan kullanmadığı için yıkamanın kirli olduğu anlaşıldı. Tekrar yapılan deneme yıkamasında, program süresi bitmeden sıfıra indi ve yıkamanın sağlıklı olmadığı, makinede su kaldığı görüldü. Bosch yetkililerinden rica ediyorum. Makinenin bu probleminin çözümü için bana servis yönlendirin. Makineyi alalı daha 2 gün oldu ve problem ilk andan itibaren var.

yeni-alinan-bulasik-makinesi-arizasi-2.pdf
18 Ekim 2024 11:16 (Şikayetten 9 saat sonra)

18 Ekim 2024 19:37
Yeni Alınan Bulaşık Makinesi Arızası

Müşteri temsilcisi aradı ve servis yönlendireceğini söyledi, servisin kontrolünü bekliyorum.

21 Ekim 2024 11:47

Servis fiyaskosu ile karşı karşıyayım, arızalı ürünü temize çıkarmak için 10 yıldır bulaşık makinesi kullandığım şebekeye hatayı yıkma peşindeler, dürüst olup makine ayıplı hatalı demek daha kolay değil mi.

08 Kasım 2024 18:23

Bosch genel Merkezi yetkililerine ilgi alakaları için teşekkür ederim

Gonca sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Bulaşık Makinesinde Yanık Koku Ve Eksik Özellik Hayal Kırıklığı

Gonca
15 Eylül 2025 09:04
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

05 Haziran 2024 20:42
Belgin sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Yeni Aldığım Bulaşık Makinesi Ağır Koku Yayıyor

Belgin
17 Kasım 2023 15:47
Bosch Yeni Aldığım Bulaşık Makinesi Ağır Koku Yayıyor
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Bulaşık Makinesi Yoğun Plastik Kokusu Ve Yetersiz Servis Desteği Mağduriyeti

Beyza
27 Ağustos 2025 16:52
bosch-bulasik-makinesi-yogun-plastik-kokusu-ve-yetersiz-servis-destegi-magduriyeti-1.jpg

24 Ağustos 2023 19:27

Bosch Kategorileri