Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
15 Mayıs 2024 12:19

Bir buçuk sene önce Bosch marka kurutma makinesi aldım ve kullanıyordum. Makinemin garanti kapsamı dahilindeyken bakıma gönderdim ve pişman oldum. Alan sözde yetkili kişiler, makinemin her yerine hasar verdiler ve temizlenmesi gereken makine aynı şekilde geri geldi. Üç haftadır oyalanıyorum. Sıfır makinemin parçalarını değiştirmeyi teklif etmeleri kadar saçma bir durum olamaz. Sonrasında bir problem yaşadığımda garanti kapsamına girmeyecek çünkü sıfır cihaz talebime yanıt verilmesi bu kadar zor olmamalı. Sözde servis olan kişiler üç hafta şikayetimi bildirdiklerini söyleseler de iletmemişler. Bu kadar adını duyuran firmanın böyle servis yetkilileri ile çalışıp zararımı karşılayamamaları çok elzem bir durum.

15 Mayıs 2024 13:21 (Şikayetten 1 saat sonra)

Elif
15 Mayıs 2024 13:29

Müşteri hizmetlerinden arandım fakat kusursuz garantili gönderdiğim cihaz kusurlu şekilde ulaştı bana denilen bütün dış parçalarını değiştirelim böyle saçmalık olamaz ben size bunu hasarlı gönderdim. Temizlenmemiş diyorum tekrar temizleyelim deniliyor böyle saçmalık olamaz bu sefer neresinden hasar alıp gelecek bir kere beceremedikleri temizliğin neyine güvenip göndereceğim. Bosch'un sorunumu çözeceğini düşünürken hayal kırıklığına uğradım. Artık sorunu tüketici hakem heyetiyle çözeceğim ve kimseye ürünlerinizi tavsiye etmeyeceğim alıp aldırmayacağım

Bosch Kurutma Makinesi Arıza

Gülhan
26 Haziran 2024 17:20
Hanifi sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Sıfır Makine Filtre Yırtıldı.

Hanifi
13 Haziran 2024 18:35
Bosch Sıfır Makine Filtre Yırtıldı.
Merve sonuçtan çok memnun

Merve
27 Temmuz 2024 19:57
"Sorunumla ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim."

Gulin
04 Haziran 2024 12:16
Şehriban sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Kurutma Makinesi İçin Haksız Bakım Ücreti Talebi

Şehriban