Sıkıntılı Bosch Çamaşır Makinesi

Esin
22 Ağustos 2024 20:05

1 ay önce Bosch 4. Seri WGA252Z0TR marka çamaşır makinesi aldım. Kurulduğu ilk günden itibaren ses olduğu görüldü. Servis çağırdık, hala çözüme ulaşmadı. Üçüncü servis geliyor. Hepsi de ses olduğunu söylüyor ama ürünün değişimi gerçekleşmiyor. Kullanamadığım arızalı ürünün değişimini istiyorum fakat hiçbir şekilde ilgi ve alaka yok.

23 Ağustos 2024 10:05 (Şikayetten 14 saat sonra)

Buket

Aslan bey merhaba, aynı sorunu yaşıyorum çözüm bulabildiniz mi acaba?

Serap

Bizim makinemizde da aynı sorun var rica etsem Almanya genel merkezin mail adresini yazar misiniz?

Ahmet

Bosch Almanya Genel Merkezinin email adresini yazarmısın

Aslan

Aynı üründe aynı sorunları ben yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum. 10 kilo 1200 devir. Burada yaptığım detaylı incelemelerde bu üründe genel bir sorun olduğu sonucuna vardım. Kronik bir sorun olduğunu düşünüyorum. Şikayetlerin neredeyse tamamında şiddetli bir vurma sesinden bahsediliyor. Bende de durum aynı. Video kaydını da aşağıya ekliyorum. Ben de değişim talep ediyorum ancak bana da hep aynı kalıplaşmış cevapları veriyorlar. Bosch Almanya Genel Merkez ile de iletişime geçtim. E-Mailime dönüş yaptılar. Peşini asla bırakmayacağım.

Bosch Çamaşır Makinesi Sürekli Gürültü Yapıyor

Sevilay
27 Şubat 11:46
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Makinesi Gürültü Sorunu Ve İlgisiz Servis

Hatice
22 Kasım 2024 01:45
Necati sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Makinesi Gürültü Ve Amortisör Sorunu

Necati