Plastik Kokan Bosch Serie 8 (SMS8YDI82T) Bulaşık Makinesi

Süleyman
11 Ağustos 2024 16:04

Türkiye'de satılan, Almanya'da üretilmiş Bosch bulaşık makineleri hatalı çıkar mı? Çıktı, hem de Serie 6 (SMS6ECI80T) ve Serie 8 (SMS8YDI82T). Serie 6 olan, üst sepet arızası ve paslanma nedeniyle iade alındı. Bu arada konusunda uzman ve pratik zekasını çözüm odaklı kullanan Ş**** Hanım'a çok teşekkür ediyorum. Daha iyidir diye Serie 8 (SMS8YDI82T) Bulaşık Makinesi satın aldım. İlk günden itibaren makine ısınınca ağır bir plastik kokusu yaymaya başladı. Ertesi gün teknik servis geldi. Üç ay sonra geçecek dedi. Türkiye'de en yüksek fiyata satılan Bosch marka Solo bulaşık makinesinden bahsediyoruz. İade ettiğim Serie 6 (SMS6ECI80T) bulaşık makinesi, ilk andan itibaren en ufak bir plastik kokusu yaymadı. Bu da demektir ki daha üst seri olan Serie 8 (SMS8YDI82T) bulaşık makinesinde ya üretim hatası var ya da kokan plastik kullanılmış. Ayrıca makinenin kapağı belirli bir açıyı geçince serbest düşüşe geçiyor. İade ettiğim makinede bu sorun da yoktu. Bunlar Almanya'da kalite kontrolünden geçtiğine göre, Almanlar Türkiye'ye bilerek mi hatalı ürün gönderiyor diye sormadan edemiyorum.

12 Ağustos 2024 09:34 (Şikayetten 17 saat sonra)

Demet sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Bulaşık Makinesi Ağır Koku Ve Yıkama Sorunlarıyla Hayal Kırıklığı

Demet
29 Nisan 2025 23:23
Bosch Bulaşık Makinesi Ağır Koku Ve Yıkama Sorunlarıyla Hayal Kırıklığı
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Ürünün Arkasında Durmadı

Deniz
19 Ocak 2024 16:22
Sezer sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Bulaşık Makinesi Hayal Kırıklığı

Sezer
03 Ocak 2025 12:27

Ceylan
25 Şubat 2025 09:56
Bosch Bulaşık Makinesi: Plastik Koku Ve Yetersiz Kurutma Sorunu
Oğlum sonuçtan hiç memnun değil

Oğlum
26 Temmuz 2023 20:40