Kurutma Makinesi Kurutmuyor Durmuyor Bosch Marka

28 Eylül 2024 23:07

Bugün kurulumu yapılan kurutma makinesi Bosch marka saatlerce çalışıyor ama ne duruyor ne de kurutuyor. Farklı programlarda denedim olmuyor. Birinde yaklaşık 7 saat çalıştı, ne duruyor ne de kurutuyor. Ben kesinlikle iade istiyorum. Lütfen yardımcı olun. Makineyi ayrı kurdurdum, çamaşır makinesinin üzerinde değil, hava almasına engel bir durumda mevcut değil.

profile profile
29 Eylül 2024 13:20 (Şikayetten 14 saat sonra)

30 Eylül 2024 21:12

Merhaba bos yetkili servisi geldi makine çalışıyor bir şey yapamam dedi bende çalışıyor hem de hiç durmadan çalışıyor sorun o saatlerce çalışıyor bitmiyor içindeki çamaşır kurumuyor dedim saygısı bir üslupla bitene kadar bek normal dedi 7 saat calidip hiç durmadığını söyledim olabilir dedi lütfen bir an önce mağduriyetim giderilmesini rica ediyorum bu kadar saygiz ve pervansizca konuşan insanları muhatap almak gerçekten çok can sikici

Fatma sonuçtan çok memnun

Bosch Kurutma Makinesi Saatlerce Çalışıyor Ama Kurutmuyor

22 Kasım 2024 21:42
"Satın almış olduğum kurutma makinesinde kompresör bozukluğu yüzünden yaşamış olduğum problemde servis olarak kısa sürede çözüm bulduğunuz ve yeni sıfır ürünü tarafımıza gönderdiğiniz için teşekkür ederim."
Gizem sonuçtan çok memnun

Gizem
22 Kasım 2023 21:37
"Teşekkürler"
Okan sonuçtan hiç memnun değil

Okan
20 Aralık 2024 13:26