Çamaşır Makinesi Hata Kodu Ve Sıkma Sorunu

Çamaşır Makinesi Hata Kodu Ve Sıkma Sorunu
Ayşenur
11 Kasım 2024 10:37

Yıkama sonrası sıkma işlemini tam yapmadı. Çamaşırlardan su akıyordu ve bir sembol çıkıyordu, sembolü araştırıp tambur temizleme zamanının geldiğini belirttiğini öğrendim ve tambur temizleme programında makineyi çalıştırdım. Programın bitmesine yaklaşık yarım saat kala "E30 -20" hata kodunu vererek çalışmayı durdurdu ve su içerisinde kaldı. Programı kapatarak sıkma/boşaltma programında makineyi tekrar başlattım. 13 dakika ile başlayıp birkaç dakika sonra 4 dakikaya düştü ve şu an son 1 dakika görünüyor ama en az 5 dakikadır 1 dakika görünüyor. Kullanmaya başlayalı yaklaşık 1 sene oldu ve iki gündür bu sorunu yaşıyorum. Bu hata kodu ne anlama geliyor, ne yapmam lazım?

11 Kasım 2024 11:11 (Şikayetten 33 dakika sonra)

11 Aralık 2024 14:09

Değerli Müşterimiz, Başvurunuzla ilgili sizinle irtibata geçmeye çalışılmış fakat ulaşılamamıştır. Markamıza karşı gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, BOSCH İletişim Merkezi

Nurdan
Nurdan

Makinemde yukarıda belirtilen sorunların aynısını yasıyorum ve bunu bu markada yasadgım için çok şaşkın ve üzgünüm. Birkaç zamandır sıkma yapmıyor, az önce de e30 uyarısı verdi. Süreyi sürekli uzatıyor. 30dakika programı ayarlamıştım bir saattir çalışıyor 😮‍💨

İlyas
İlyas

Merhaba sorunu nasıl çözdünüz acaba aynı sorun bende de var

1 Yıllık Bosch Çamaşır Makinesinde Sürekli Arıza Ve Değişim Talebi

Melis