Özge sonuçtan çok memnun

Bosch Çamaşır Makinesi Sorunları Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Bosch Çamaşır Makinesi Sorunları Ve Yetersiz Servis Deneyimi
29 Aralık 2024 17:30
Özge'nin Teşekkür Mesajı
“Gelen yetkili servisteki personel sorunu giderdi gayet güzel şekilde anlatımı sağladı teşekkür ederim 🙏”

Bosch marka çamaşır makinemde 30
Dakikalık programı çalıştırdığım zaman çoğunlukla çamaşırları sıkmadan veriyor ve sıkmaya geçtiği zaman aşırı rahatsız eden bir ses geliyor. Makineyi açınca yuvarlak içinde su işareti ibaresi yanıp sönüyor. Yetkili servisi aradım, servisi yönlendirdiler. Gelen arkadaşlar denediğinde makine çamaşırları sıkıp verdi. Sesin de normal olduğunu, çok çamaşır yüklemiş olabileceğimi söyleyip ücret alıp gittiler. Sonrasında makine yine sıkmamaya başladığında yetkili servisi aradım. Nida Hanım'a soru yönelttiğimde, sesini yükselterek ve sitem ederek, makine arıza bildirmiyorsa geldiğinde arkadaşlar sorun yoktur dedi. Öncelikle müşteri temsilcisi arkadaşların eğitimden geçmesini, sonrasında da biz kendimiz uydurmuyoruz, makinede sorun var, detaylıca bakılıp sonrasında para hak ediliyorsa alınmasını dilerim.

30 Aralık 2024 10:36 (Şikayetten 17 saat sonra)

30 Aralık 2024 13:59

Müşteri temsilcinizi aradığımızda sorunu öğrenmek için zaten temsilcileriniz tavırlı konuştuğu için buraya yazma gereği duydum teşekkür ederim

03 Ocak 2025 17:28

İrem
İrem

Tambur temizleme uyarısı vermiş cihazınız, iyi günler dilerim.

Özge

Yorumunuz için teşekkür ederim ama temizlediği halde geçmiyor :)

Bosch Çamaşır Makinesi: Sorunlu Performans Ve Kötü Servis Deneyimi

Sinem
15 Ocak 2025 19:54
Nuh sonuçtan hiç memnun değil

10 Aralık 2023 04:33
Ersin sonuçtan memnun değil