Bosch Yetkili Servis Şikayeti

Seda
24 Eylül 2024 17:51

Merhaba, 02.09.2024 tarihinde Bosch yetkili servis gelerek bulaşık makineme baktı. Makinemizdeki sorun, bulaşık makinesinin pervanesinin dönmeme sorunu idi. Servisten gelen arkadaşlar makineye baktı ve pervane motor sensörü sorunu olduğunu söylediler. Ertesi gün servis elemanları gelip makineyi götürdüler, pervane motorunun değişmesi için. Bir haftadan birkaç gün sonra makinenin motoru, ücreti 2500 TL karşılığında değiştirilip getirildi. Makinemi çalıştırdığımızda aynı sorun devam ediyordu. Tekrar arayarak iletişime geçtim, ertesi gün tekrar servis gelip baktı. Bizden saç kurutma makinesi istedi. Bir şeyler yaptı ve bulaşık makinem geri götürüldü. Kartta sorun olduğu söylenildi ve ücret karşılığında kartın da değişmesi gerektiği belirtildi. Halbuki benim makinemin tek sorunu pervanesinin dönmemesi idi. Başka sorunu yoktu. İlk tamirden geldikten sonra makinem 6 dakika sonra çalışmaya başladı ve tazyikli su vermedi. Artı olarak pervane yine dönmüyordu. Servis ekstra sıkıntılar çıkardı. Benim makinem tamirden sonra bu hale geldi ve yaklaşık 25 gün oldu. Makinem hala tamirden gelmedi. Sorunun tam olarak neyden kaynaklandığı söylenilmedi. Sürekli biz arıyoruz, kart gelecek deneyeceğiz, kartta ise sorun, kartı ücret karşılığı değiştireceğiz dediler. Sağlam makinemin kartına bunların bir sıkıntı verdiğini düşünüyorum. Kartında sorun olsaydı, ilk geldiklerinde bu sorunu da söylerdiler. Fakat tamirden sonra makinem geç su almaya ve geç başlamaya başladı. Artı olarak tazyikli su vermiyor, pervane dönmüyor. Bosch gibi bir markanın bu şekilde ilgisizlikleri ve bana sürekli başka başka sorunlar çıkarması hiç normal değil. Bununla ilgilenmenizi ve bana makinemin hasarının giderilmesini rica ediyorum.

24 Eylül 2024 19:13 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sinem

23 Temmuz 2024 21:20

Ayşegül
08 Ocak 2024 12:57
bosch-haksiz-kazanc-yetkili-servis-yerine-ozel-servis-gonderilmesi-1.pdf
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Ceren
26 Ekim 2024 13:47