Figen sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Ve Boss Servisi

Bosch Ve Boss Servisi
08 Ağustos 2024 22:30

2019 yılında aldığımız Bosch inverter klima soğutmamaya başladı. Garantisi bitmesine rağmen işimiz garanti olsun diye kendi servisini arayıp soğutmasında sıkıntı olduğunu söyleyip servis talep ettik. Servis geldi ve fan motorunda ve kartında problem olduğunu, parça gerektiğini iletti. Biz de tamam deyip parçaları getirttik. 1 hafta parçanın gelmesini bekledik, parçalar geldi. Takıldı ve bize 6.300 TL fatura kestiler. Klima halen soğutmamaya devam etti. Servis, klimanın açık kalmasını, fan motorunun açıldıktan sonra soğutacağını söyledi ve gitti. Ama tüm gün açık kalmasına rağmen klima soğutmadı. Sonra bize verilen numarayı defalarca aramamıza rağmen geri dönüş olmadı. Başka numaradan aramayı denedik, bu sefer geleceğiz diye bizi kaç kere yalanla oyaladılar. En son tekrar 444'lü kendi genel merkez numarasını aradım, şikayetimi bildirdim ve servis talep ettim. Bu sefer başka bir servis geldi. Dış ünitesinde sorun var dedi ve 7 bine yakın bir fiyat çıkardı bize! Tabi yaptırmadık. Genel merkezi arayıp şikayet ettik çünkü ilk gelen servisin yaptığı bizim şikayetimizi çözmedi ve üstüne tekrar para isteniyordu. Biz de ciddi güven kaybı yaşadık, belki boşu boşuna fan motorunu ve kartı değiştirdiler çünkü klimada bir şey değişmedi! Ama maalesef oradan da olumsuz bir cevap aldık. Bu başka bir sorun, klimayla ilgili değil, dış üniteyle alakalı deyip kapattılar! E ben sizi soğutma için aramışım, fan motorunu söylemişsiniz ve işe yaramamış. Yaptığınızın arkasında durmayan bir firma ve servisin ben neyine güveneyim? En baştan söylense ben 15 bine yakın parayı neden tamire vereyim, gider yenisini alırdım dedim ama maalesef yardımcı olamadılar. Neyse, en son sıcaklara dayanamadım, tekrar servis talep ettim. Mecburen yaptıracağım dedim, artık yapacak bir şey yok. Bu sefer sizi arayıp randevu verilecek denildi. 4 gün geçti. Arayan soran yok. Bugün tekrar aradım genel merkezi, kimse beni aramadı diye. Randevunuz oluşmuş, bugün gün içinde gelinecek denildi. Dedim beni kimse arayıp saat vermedi, gün vermedi. Neyse, teşekkür edip kapattım. Oturdum evde bekledim, ne gelen var ne giden! Kısacası Bosch markasını bırak, artık almayı önünden geçmem. Böyle boş bir marka, çöp bir servis. Al, çöpe at, yak o kadar. Artık bende asla ve asla bulaşılmaması gereken bir marka!

09 Ağustos 2024 09:20 (Şikayetten 10 saat sonra)

17 Ağustos 2024 10:45

Haziran ayından beri klimamın gelip yapılmasını bekliyorum haziran 28 de 6.300 TL karşılığında parça takıldı ama sonuç vermedi klima halen soğutmuyor sonra servis geldi tekrar 7 bine yakın para talep etti bizde sorguladık ondan beri de servis gelmiyor aramıyor sürekli bir bahane en son genel merkezden bu yaşadığımız mağduriyet adına servisle görüşüp gerekli iskonto yapılıp öyle geri dönüş yapılacağı söylendi ama ne gelen var ne giden artık bıktık sürekli sadece genel merkezle konuşmaktan her seferinde tekrar tekrar aramaktan çünkü demek ki servislerine bir hükümleri yok işimiz mahkemeye kaldı ama ibreti alem olsun diye uğraşacağım yeter

Orhan
Orhan

Vallahi biz 1 aydır elektronik kart gelmesini bekliyoruz? İnternet baktım bazı klimaların elektronik kartı temin dahi edilemiyormuş? Yani kart bozuldumu at çöpe yenisini al diyorlar resmen? Arçelik kullanan babamların da klima kart arızası verdi 3 gün sonra gelip taktılar? Bin kere pişmanım Bosch aldığıma? Kimi kime şikayet edeceksiniz? Çok geçmiş olsun...

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Klima Arızası Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Muhammed
09 Nisan 2025 16:59

Bosch Klima 1 Yılda Performans Yarı Yarıya Düştü Soğutmuyor.

Hüseyin
28 Ağustos 2024 17:22
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Servis Sorunları Ve İade Sürecinde Yaşanan Memnuniyetsizlik

Onur