Emre sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2024 19:55

Bosch marka buharlı ütümün buhar haznesinde bulunan clean calc kapağı önce su kaçırdı sonra kırıldı. Servise götürdüğümde ürünün artık yedek parçasının üretilmediğini ve yapacak bir şeylerin olmadığını söylediler. Küçücük bir parça için koskocaman ütü çöp mü olacak. Küçücük bir atölyede dahi üretilebilecek parçayı almanlar üretemiyor mu Bosch?.

02 Kasım 2024 08:57 (Şikayetten 13 saat sonra)

11 Aralık 2024 12:00

14 Kasım da parça elimde olacağı söylendi, sonra kasım sonu diye güncellendi. Ancak yok. 444'lü numarayı aradım iki defa dönüş yapılacak dediler. Henüz dönüş yok. 11 Aralık itibari ile hiçbir çözüm üretilemedi, üretilecek gibi de gözükmüyor. 2 aydır ütüyü kullanamıyorum ancak arayıp arayıp gaz alıyorlardı onu da yapmayı bıraktılar bakalım bu işin sonu nereye varacak?

Ramal
Ramal

Selam bende de aynı böyle oldu. Azerbaycan'da yaşıyoruz. Hiçbir yerde bulamıyorum. İlk önce su akıttı sonra kırıldı

Hakan sonucu yetersiz buldu

Şebnem sonuçtan memnun değil

Şebnem
21 Ekim 2024 19:10
Bosch Ütü Yedek Parça Sorunu Ve Çözüm Eksikliği
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Otomotiv Bosch Serie 8 Vaio Comfort Buharlı Ütü

Mesut