Hilal sonuçtan çok memnun

Bosch Unlimited 7 Başlığı Çalışmıyor!

09 Aralık 2024 08:40
Hilal'ın Teşekkür Mesajı
“Bosch markasına gerçekten çok teşekkür ederim. Sürecin bu kadar hızlı olup yeni başlık gönderilmesi bizi çok mutlu etti. Müşteri temsilcisinden yetkili servisine kadar herkes çok ilgiliydi. Emeği geçen herkese teşekkürü borç biliriz.”
08 Aralık 2024 12:38

04.11.2023 tarihinde Bosch unlimited 7 dikey süpürge aldım ilk başlarda fırça dönmeyip LED ışığı sönmeye başladı. Daha sonrasında yanık kokusu geldi ve kenarındaki yuvarlak plastik erime yaptı, videodaki gibi gürültü ve sarsıntılı çalışmaya başladı. Müşteri hizmetlerini aradık garantisi bitmemiş ürüne servis ücreti istedi. Böyle kaliteli bir firmadan bunu beklemezdik. Bosch kalitesine güvenip aldık. Lütfen mağduriyetimize çözüm bulmanızı istiyoruz.

09 Aralık 2024 10:26 (Şikayetten 1 saat sonra)

19 Aralık 2024 00:24

Tuba
Tuba

Bosch unlimited 7 dik süpürgeyi alakalı 7 ay olmadı başlığı dönmüyor LED ışıklar yanıp sönüyor o kadar para verip de bu kalitesizlik çok şaşırttı beni Bosch'tan hiç beklemezdim mağduriyetim giderilsin lütfen

Bosch Unlimited 7 Islak Kullanım Başlığı Su Vermiyor Ve Değişim Talebi

Bülent