Bosch Süpürge Kendi Kendine Kapanıyor: Müşteri Mağduriyeti

18 Kasım 2024 10:51

Bosch Serie 6 model elektrikli süpürgemiz çalıştırdıktan kısa bir süre sonra kırmızı ışık yanıp kendi kendine kapanıyor. Filtre temizliğine kullanım kılavuzunda yazdığı gibi dikkat etmemize rağmen hep aynı hatayı veriyor. Sürekli kendi kendine kapanıyor, Süpürgeyi çalıştırıyoruz, biraz çalıştıktan sonra kırmızı ışık yanıyor ve süpürge çalışmayı durduruyor. Bosch servis yetkilileri şu an da filtre değişimi yapılması gerekiyor diyor ve ücret yansıtıyor. Ekstra servis ücretide istiyor. Problemi yaşadıktan sonra araştırmalarım neticesinde bu problemi yaşayan sadece ben değilmişim. 10 yıllık motor garantisi olan bu üründe servis yetkilileri yapacağımız bir şey bulunmamaktadır diyor. Sürekli kullandığım bir marka olan Bosch süpürge ve süpürge sercisi konusunda beklentimi karşılamadı mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

18 Kasım 2024 15:03 (Şikayetten 4 saat sonra)

18 Kasım 2024 20:35

Bosch merkezinden aradılar 6-7 ayda attığım videodaki hatayı veren Bosch serie 6 süpürgenin filtre değişiminin ücretli olacağını söylediler. Bundan önce 10 yıl üzerinde kullandığımız süpürgede hiçbir filtre sorunu yaşamamıştık. 6 ayda makine hata verdi fakat servis hala kullanıcı hatası olduğunu söylüyor. Aynı zamanda 550 TL servis ücreti ödemek zorunda kaldık. Bütün temizliklerini yapmamıza rağmen 6 ay içerisinde Bosch markasına olan güvenimiz süpürge ile son buldu. 10 yıl motor garantisi 2 yıl normal garanti hiçbir şeye yaramadı. Servis yapabileceğimiz bir şey yok ücretli değiştirebilirsiniz dedi ve aramak için aradı.

Bosch Elektrikli Süpürgem Sürekli Kapanıyor: Çözüm Bekliyorum

Mine sonuçtan çok memnun

Bosch Serie 6 Süpürge Sürekli Kapanıyor

Mine
30 Aralık 2024 21:33
"Genel merkezden hemen arandım ve yetkili servis organizasyonu yapıldı. Süpürge tamire götürüldü. Ardından tekrar aranıp bilgi verildi. Güzel işleyen bir müşteri memnuniyeti süreci var. Bsh şaşırtmadı yine. Servisten sorunsuz şekilde dönmesini bekliyorum süpürgemin. Tekrar güncelleyeceğim. Teşekkürler..."
Bosch Serie 6 Süpürge Sürekli Kapanıyor

Bosch Serie 6 Süpürge: Sürekli Durma Sorunu