Dilek sonucu yetersiz buldu

Bosch Serie8 Model Çamaşır Makinesi

28 Aralık 2024 13:00

18 Şubat 2025 02:10

Bosch serie 8 çamaşır makinesi almıştım. 3. Ayda hemen bozuldu değişim yapmışlardı yenilediler. 3 hafta çamaşır makinesiz kaldık. Yenileni daha 1 ay oldu olmadı yeniside bozuldu. Çamaşır makinesi mi aldık başımıza belamı aldık anlamış değilim. İade talebi oluşturacağım bu nedir ya! Kimseye önermiyorum

28 Aralık 2024 01:12

Bosch mağazasından 4 ay önce almış olduğum serie 8 çamaşır makinesi maalesef çalışmıyor hiçbir programda başlatma tuşu start almıyor. Ayrıca idos sıvı deterjan ve yumuşatıcı gözü de dolu olduğu halde boş gözüküyor. Yanıp yanıp sönüyor. Bosch markasi beni çok şaşırttı. En iyi marka ve model diye alıyoruz bize bozuk makineyi yolluyorlar. Aslında yeni aldığımda 2. Yıkamamızda çıkardığı paslı çamaşırdan anlamalıydık. Servis geldi değişim raporu düzenlenmişti. Ama merkezden hala bana dönüş sağlanmamıştır. İşin garibi 1 hafta önceden aynı serinin kurutma makinesini aldım maalesef:(Kurutma makinesini aldım çamaşır makinesi bozuldu. Bana en kısa zamanda dönülüp ürün teslimatı değişimi bilgisi verilmezse Tüketici Hakları'na başvuru yapmak zorunda kalacağım. Hiçbir müşterinizi mağdur etmeye hakkınız yok!

07 Ocak 2025 09:32 (Şikayetten 9 gün sonra)

Bosch Yeni Alınan Çamaşır Makinesinde Sürekli Sorun Ve İade Talebi

14 Ekim 2025 17:36
Egemen sonuçtan hiç memnun değil

Egemen
19 Haziran 2025 22:50
Bosch Çamaşır Makinesi Teslimat Ve Değişim Sürecinde Yaşanan Mağduriyet
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Makinesi: Sessizlik Vaadi Hayal Kırıklığına Dönüştü

Orhan