Bosch Ocak Şikayet Var

Bosch Ocak Şikayet Var
Derya
03 Temmuz 2024 13:50

Bosch marka 5 gözlü ocak aldım ama çok kullanmadan bu ocak demirleri renk attı. Çok dikkatli kullanmama rağmen servisi çağırdım ama garanti kapsamında değil dedi ve gitti. Bu markaya yakışmadı. O kadar kötü malzeme kullanıp bu kadar pahalı satılmaz. Bosch'tan gereğinin yapılmasını istiyorum.

31 Ağustos 2024 23:38

Bosch ocak aldım demirleri bir ay bile geçmeden renk attı eskidi değişim talep ettim ama 10 bin tl para verip aldığım Ocak için ücretli değişim yapalım dediler garantili ürün için benden ücret istediler Bosch markasına hiç yakıştıramadım artık bu markadan Alışveriş yapmam çok kalitesiz parça kullanılmış

03 Temmuz 2024 14:49 (Şikayetten 58 dakika sonra)

01 Eylül 2024 18:27

Bosch Fırın Ve Ocak Sorunlarıyla İlgilenmiyor