14 Mayıs 2023 13:11

Bosch kurutma makinemde kurutma işlemi başladığında, bir müddet sonra henüz kurutma tamamlanmadan su damlacığı işareti vererek arıza uyarı sesi ve uyarısı veriyordu.

Garantisi devam ettiğinden teknik servisi davet ettim ve 03.05.2023 te gelen m**** d** ** teknik arkadaş bunun bakımla alakalı olduğunu söyleyip 1299 TL'ye bakım anlaşması (125582215 fiş no) yapıp gitti, başka arızası olsa da orada çözümleneceğini belirtti.

Sonrasında nakliyeden gelip teslim alıp atölyeye götürdüler. Durumunu sorduğumuzda bakım tamamlandığını test ettiklerini ve getireceklerini belirttiler, 13.05.2023 te evime getirdiler. Bugün deneyelim dedik maalesef aynı arıza halen devam etmektedir.

Bosch kalitesine kesinlikle yakışmayan bu durumun ivedilikle düzeltilmesini mağduriyetimizin giderilmesini, yanlış teşhis sebebiyle yapılan bakım anlaşmasının feshini ve ücret iadesini, makinemin garanti kapsamında en hızlı şekilde tamirini talep ediyorum, mağduriyetimin devamı halinde Tüketici Hakem Heyeti'nde dosya açacağını şimdiden beyan ederim.

profile profile profile
15 Mayıs 2023 09:25 (Şikayetten 20 saat sonra)

Yorumlar (7)

Miray
Miray

Su an aynı sorun bizde de var vahki vah keşke almasaydık aman kaç tane sorun var ya yazık bir dünya para verdik daha 2027 ye kadar garantisi de var rezillik servis gelecek dediler teknik bir şeyde olabilir dediler yandık

Isıl
Isıl

Aynı sorun bizde de var alıp makineyi götürdüler ama geldi iki kere kuruttu arıza yine aynı arıza İzmir'de yasıyorum yazın kurutma makinesi kullanmadım şimdi de sadece iki kere kullandığımı bile anlatamıyorum cidden anlamak zor bu Bosch marka ikinci kurutma makinem sanırım artık almam ışıl yaşar

Rabia
Rabia

Aynı makine aynı arıza neden olduğunu bir türlü anlayamadım sorun çözüldü mü şu an ki durumunuz nedir?

Timur

Aynı arıza bizim makinemizde de oldu. Sizdeki arıza çözülebildi mi? Kendimizin yapabileceği bir şey var mı?

Timur

Servis geldi, makinenin içini açtı. Tamamen toz ve pislik kaplamış. Temizlik ve bakım yapmak lazım dediler. Klima gibi bakımını aksatmayın diye de öğüt verdiler. Garantisi devam eden makine için 2.500 TL bakım parası aldılar. O makinenin içi toz doluyorsa kronik bir arızası olması lazım. Bir daha bu markayı almam. 10 yıldır kurutma makinesi kullanıp hiç temizletmeyen var. Garantisi devam eden makine için para almak nedir? Sonuçta makine düzeldi ama ben bu yapılanı unutmam artık. Sanki evdeki tüm beyaz eşyalara her yıl bakım yaptırıyoruz.

Atilla
Atilla

Merhaba, aynı sorun şimdi benim de başıma geldi. Sorunu nasıl çözdünüz? İyi günler

Merhaba, sonrasında tekrar geldiler, pompa su almış arızalı dediler değiştirdiler,

Sabahat sonuçtan hiç memnun değil

Sabahat
28 Aralık 2024 18:13
Yeni Alınan Çamaşır Ve Kurutma Makinesi İçin Haksız Servis Ücreti Talebi
Yeni Alınan Çamaşır Ve Kurutma Makinesi İçin Haksız Servis Ücreti Talebi
Orçun sonuçtan hiç memnun değil

Orçun
04 Eylül 2023 12:59