Nagihan sonuçtan çok memnun

Bosch Serie 6 Kurutma Makinesi

06 Ekim 2023 11:04
Nagihan'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkür”

3 senedir kullandığım sık sık arıza veren Bosch serie 6 kurutma makinemin 1 hafta önce tekrar arıza vermesiyle müşteri hizmetlerini aradım geldiler arıza için bir parça söylediler 4 gün bekledim bugün geldiklerinde aslında o arızanın başka sebepten dolayı olduğunu onun içinde beklememiz gerektiğini yarın için olma ihtimalinin olduğunu söylediler. Sürekli geldiklerinde makinenizin bakımı için şunu kullanmanız gerekiyor vs diyorlar ve biz alıyoruz. Garantiyi uzattık kurutma için temizletme aldık 3 ya da 4 kez için ödeme yaptık. Yakın tarihte makinenin temizliğide yapıldı. Kış vakti kurumayan çamaşırlarım ve bebeğim olduğu için extra mağdur olduğum bu markadan şikayetçiyim. Gerçekten kimseye tavsiye etmeyeceğim kurutma makinelerinden bin pişman olduğumla kaldım. İnsanlar konforları için bu paraları veriyorlar ama gelinen nokta bozulan makineler mağdur ediliyoruz.

06 Ekim 2023 14:18 (Şikayetten 3 saat sonra)

08 Ekim 2023 14:51

Teşekkür

İlker sonuçtan hiç memnun değil

İlker
12 Kasım 2023 14:37
Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Yavuz
11 Ocak 2025 15:28
Bosch Kurutma Makinesi İle Yaşanan Kırışıklık Sorunu
Başak sonuçtan hiç memnun değil

Başak
30 Ekim 2023 20:04
Zafer sonucu yetersiz buldu

Kurutma Makinesi Bakım Ücreti Alındı, Hizmet Sunulmadı Ve Bilgilendirme Yapılmadı

Zafer
08 Temmuz 2025 15:30