Bosch Klimada Yaşanan Sorunlar Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Bosch Klimada Yaşanan Sorunlar Ve Yetersiz Servis Hizmeti
Kaan
16 Aralık 2024 12:35

30 Aralık 2024 18:18

Klimamı alalı 1-2 ay oldu fakat toplam çalışma süresi 30 saati geçmemiştir. Toplamda 2 defa servis geldi. Gelen servis kesinlikle kim olduğu belirsiz, normal şahsi araçla gelen birileri. Klimam dış üniteden çok fazla su akıtıyor, odayı ısıtmıyor ayrıca df arızası veriyor. Sürekli öyle bir ses yapıyor ki klima olan odada pek hissedilmiyor, aşağı kata ve diğer odalardan daha net anlaşılıyor. Klimam çalıştığından beri toplamda 5-6 kova su boşalttım. Ben de bu şikayetlerden dolayı değişim talebinde bulundum, red aldı. Gelen serviste sorunumu çözemiyor. Ne bir kontrol cihazları var ne bir işten anladıkları var. Elinde bir araçla kim olduğu belirsiz bir servis ağları var. Siz olsaydınız o kişileri evinize alır mıydınız? Ne bir kimlik kartı ne bir numara. Çok ama çok pişmanım Bosch klima aldığıma.

16 Aralık 2024 13:42 (Şikayetten 1 saat sonra)

Yorumlar (5)

Metin
Metin

Merhabalar bende aynı sorun var ve ısıtmıyor sorununuz çözüldü mü

Merve

Hangi il ve ilçedesiniz montaj hatası bu aynısını yaşadım 3 kere geldiler ancak çözdüler sorunu inanılmaz

Ali
Ali

Montaj hatası derken nasıl bir montaj hatası yardımcı olabilir misiniz aynı sorun bende de var

Merve

Aynı sorunların kat be kat fazlasını yaşadım klima aldım dert sahibi oldum yazmadığım ulaşmadığım kimse kalmadı

Sercan
Sercan

07/07/2025 tarihli Bugün taktırdım maalesef yaşadığınız sıkıntının aynısını yaşadım tüm beyaz eşyalarım Bosch marka klima da Bosch aldım maalesef daha 1 saat oldu takılalı yaklaşık 10 saattir klimayla uğraşıyorum moralim çok bozuk bakalım şuan kapattım kullanmıyorum yarın servisle konuşacağım

Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Klima Dış Ünite Arızası Ve Müşteri Hezimetleri (hizmetleri)

Abdullah
29 Temmuz 2024 13:19

Etem
25 Temmuz 2024 14:33
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
01 Ağustos 2024 20:35