Serkan sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 18:30

Bosch marka garantisi halen devam eden buzdolabımız son 1 yıl içinde resmi kayıtlara geçen 5-6 kez ama yetkili servisinde gelip artık bıktığı ve kayıtlara geçmediği toplamda belki 10 kez aynı hatadan bozuldu ve soğutma yapmadığı için içindeki tüm malzemelerimiz defalarca kez kullanılamaz hale geldi ve yaz günü hem maddi olarak hem de takdir edersiniz ki yazın buzdolabı kullanamadığımız için manevi olarak çok yıprandık. Eve gelen yetkili servis elemanı Bosch genel merkezi yanımda arayıp artık biz yapılabilecek tüm tamirleri yaptık. Bu buzdolabının değişmesi gerekiyor. Aile yaz günü çok mağdur durumda demesine rağmen, genel merkez her defasında şu parçayı da bir değiştirip deneyin diyerek geçiştiriyor ve fotoğraflarda da paylaştım. Buzdolabının fişini çekin eritin denip bu şekilde bırakılıyor parça bir hafta içinde gelince takarız deyip çıkıp gidiyorlar. Her şeyi geçtim ya bu genel merkezdeki insanların kendi evi buzdolabı ailesi evi yok mu, yaz günü biz mağdur insanları böyle bekletmek hak mı? Kendilerine aynı şeyin yapılmasını isterler mi? Ya araba bozulsa ikame araba veriyorlar yine mağdur etmiyorlar. Allah aşkına bu buzdolabı ve yaz günündeyiz el insaf. Evdeki her beyaz eşyam Bosch marka ama bir markayı ancak kötü günde daha iyi tanırmışsınız onu anladım. Bir sürü fazladan para verdim. Bu marka beyaz eşyalar için ama şimdi bana çevremdekiler diyor ki bende ki şu marka hemen dördüncü seferde tamir yerine mağdur olmayalım diye değişim yaptı. Ben ne anladım garantiden böyle haftalarca mağdur olacaksam? Daha yazacak çok şey var çok sinirliyiz ailecek yaz günü ama kendimi tutuyorum. Fotoğrafta da gördüğünüz gibi artık sök tak yapmaktan buzdolabının birçok yeri kırıldı ve defalarca aynı hatayı verip duruyor. Artık bu dolaptan hayır gelmez ve dolap soğutmuyor ama ben bu dolaptan soğudum. Garantiden doğan haklarımı kullanarak defalarca aynı hatayı veren bu ayıplı malın değişimini talep ediyorum ve artık tamiri kabul etmiyorum. Biz deneme tahtası değiliz her bir parça için bizi haftalarca mağdur edip maddi manevi zarara uğratan Bosch markasını da buradan kınıyorum.

31 Temmuz 2024 11:17 (Şikayetten 5 gün sonra)

15 Kasım 2024 17:29
Bosch Genel Merkezinin Vurdumduymazlığı

Yukarıdaki şikayetim üzerine hemen bir yetkili aramıştı şikayet tekrarlarsa ismini vererek genel merkezi arayarak onunla görüşmemi ve bizi mağdur etmeyeceğini söylemişti. Tabii ki tekrar bozuldu buzdolabı sonrasında genel merkezi arayıp isim verdiğimde böyle bir şey olamayacağını eve yetkili servis gelmesi gerektiğini söylediler (yine aldatıldık anlayacağınız) Neyse eve yetkili servis çağırdık inanmayacaksınız o kadar değişen parçadan sonra bu kez genel merkez bir de straforu değiştirin dedi ( strafor şu bildiğiniz köpük) Yetkili servisteki çocuk bile inanmadı sorunun çözüleceğine aile mağdur oluyor bu sorunu çözmez dedi ama umurlarında değil tabi. Neyse strafor değişti sorun yine tekrarladı tabi. No frost kısmı buz tutarken buzdolabı tarafı tamamen duruyor ve tüm ürünlerimiz bozuluyordu yine (fotoğrafları aşağıda paylaşırım) Neyse yine yetkili servis çağırdık gelmeleri 1 hafta sürdü termometre bağlayacaklardı bu sefer onu bulmaları da 1 hafta sürdü, termometre 4-5 gün takılı kaldı, sonucu genel merkezin yorumlaması 1 hafta sürdü yani toplam 1 ay sürdü. Peki sonuç kullanıcı hatası! İnanın şaka değil eve gelen yetkili servis elemanı bile gösterdi sonuçları no-frost -18 olması gerekirken -35 çıkmış buzdolabı kısmı ya tamamen durmuş ya bazen çalışmış, fresh kısmı tüm meyve sebzeleri bozmuş ama kullanıcı hatası. Neyse bu hafta yine bozuldu buzdolabı az önce eve geldi yetkili servis ama inanın artık yetkili servisteki çocuk utanıyor durumdan arayıp ben bu dolabı tamir edemem her şeyi yaptım dedi genel merkeze ama tahmin edin Bosch genel merkezi ne demiş straforu tekrar değiştirin yani köpüğü şaka gibi ama tüm bunlar gerçek. Yarın bir gün o çok paralar vererek aldığınız Bosch marka ürün bozulunca sizi bekleyecek süreci anlattım sadece o 'müşterinin güvenini kaybetmektense...' şeklinde sloganı olan markayı. Sanırım amaçları şu ; garantimizin bitmesine bir 8 ay falan kaldı o bitene kadar bizi oyalayacaklar köpük falan değiştirerek ve sonra başımızın çaresine bakacağız artık. Bu sırada yaşadığımız maddi manevi sıkıntılar, sağlıksız yiyecekler artık eşimin bu süreçten bıkması sonucu bir çözüm bul diyerek yaşadığımız tartışmalarda cabası. Ne diyeyim geçtim buzdolabını, tüm ürünlerim Bosch marka çamaşır makinesi, fırın, ocak, dondurucu onlarında bozulduğunda yaşayacağım süreç şimdiden kabusumuz oldu o değil bir de o kadar para verip hiçbir işe yaramayan garantilerini de uzattık...

Cafer sonuçtan çok memnun

Cafer
28 Temmuz 2025 17:55
"İlginiz için çok teşekkür ediyorum"
Bosch Buzdolabında Garanti Sonrası LED Arızası Mağduriyeti

Uğur
17 Ekim 2025 20:13
bosch-buzdolabinda-kronik-led-arizasi-ve-ucretsiz-onarim-talebi-2.jpg
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Buzdolabında Sebzelik Kısmında Sürekli Çürüme ve Sulanma Sorunu

Fatma
01 Aralık 2025 18:38

Eylül
06 Haziran 2025 17:55
Selami sonucu yetersiz buldu

Selami
19 Mayıs 2025 21:23
Bosch Buzdolabında Kısa Sürede LED Aydınlatma Arızası Ve Yetersiz Servis Desteği
Tüm KGN76AI32N Şikayetlerini Gör
Bosch Kategorileri