Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Elektrikli Süpürge Garanti Dışı Kaldı: Tasarım Hatası Mı?

Bosch Elektrikli Süpürge Garanti Dışı Kaldı: Tasarım Hatası Mı?
20 Aralık 2024 10:41

16 Aralık 2022 tarihinde satın almış olduğum Bosch marka elektrikli süpürgenin çalışmaması üzerine 12.12.2024 tarihinde servis talebinde bulundum. 13.12.2024 tarihinde servis ürünü teslim aldı. Daha alırken motoruna su kaçmış olabilir, o zaman garanti dışı olacaktır şeklinde beyanda bulundular.
Nitekim ertesi gün motoruna yabancı cisim kaçması sebebiyle ürünün garanti dışı kaldığını ve onarımın ücretli yapılacağını belirttiler. Ürünün bir elektrik süpürgesi olduğunu ufak tefek cisimlerin kaçmasının son derece normal olduğunu ürünün garantiden tamir edilmesi gerektiğini, motorun diğer bölgelerden ayrılmış olması gerektiğini dolayısıyla ürünün tasarımında hata olduğunu belirttim. Bunun üzerine yine kaçan cismin motoru bozduğunu söylediler. Kaçan cisimleri bize iade ettiler. Eke fotoğraflarını koyduğum üzere biri ufak bir boncuk, diğeri de ip gibi bir ürün. Vermiş olduğumuz servis bedelinin iadesini talep etmekteyim. Bu amaçla aynı anda Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvuru yapacağım. Bosch marka bir daha da almam.

20 Aralık 2024 15:05 (Şikayetten 4 saat sonra)

20 Aralık 2024 15:53

Firmadan aradılar. Servis görevlisi arkadaş filtreden böyle şeylerin geçebildiğini söylemişti. Şimdi arayan arkadaş da böyle şeylerin filtreden geçmesi mümkün değil, filtre takılmamıştır diyor. Filtrenin takılmamış olması mümkün bile değil. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurumu yaptım zaten. Kendi kusurlarını bizim üzerimize atmaya çalışıyorlar. Kesinlikle kabul etmiyorum. Bosch'tan bir daha asla bir ürün almam.

Filiz
Filiz
Şikayeti Çözüldü

Aynı benzer sorun yaşadım cam çektirilmez dediler reklamlarda süpürgeyle cam kırıkları çektirerek satış yaparlar son derece ahlaksız ca bir yaklaşım bende Tüketici Hakları'na başvuru yapacağım

Okan sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Süpürge Arızaları Ve İade Talebi

Okan
20 Ocak 2025 22:38
Adem sonuçtan hiç memnun değil

Adem
11 Ekim 2024 10:45
Bosch Süpürge Servis Sorunu Ve Garanti Anlaşmazlığı
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Süpürge Çalışmıyor, Kapanıyor

Meryem