Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Süpürge Çalışmıyor, Kapanıyor

Meryem
12 Eylül 2023 17:15

Bosch bayisinden aldığım bgs41pet1 süpürgem arızalı çıktı. Aralık 2022'de aldığımdan beri süpürgeyi doğru düzgün kullanamadık. 3-4 kere servise gitmesine rağmen servis sorun yok diyor. Ama süpürge çalışmıyor. 10 yıl motor garantisi veriyorlar. Ama motor sorununa sorun yok diyorlar. Bu nasıl servis, bu nasıl marka. Süpürgeyi aldığımızda 2. Kullanımdan beri süpürge 30-40 saniye içerisinde durup kendini kapatıyor. Servis yaptık diye getirdiği halde eve götürdüğümde çalışmadığını görüyorum. 10 aydır süpürgesiz kaldık.
En temel temizlik ürünümüzü kullanamıyoruz. 10 aydır mağduriyetimiz sürüyor. Filtreyi bahane ettiler, ama temiz olmasına rağmen yine aynı. Getir-götür yaptırarak bizi sürekli rezil ediyorlar. Aldığım zaman ki fiyata şu an başka bir süpürge de alamıyorum. Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet ettim oradan cevap bekliyorum. Bir daha Bosch marka bir şey almam. İlgisizler ve ürünleri sıkıntılı..

13 Eylül 2023 13:40 (Şikayetten 20 saat sonra)

Meryem
16 Eylül 2023 13:08

Herhangi bir gelişme olmadı. Hala süpürge bayide rezalet üstüne rezalet resmen. Arıyorlar sorun bayide ya da serviste diye söyleniyor. O ona yönlendiriyor, o ona. Ama çözüm süreci diye bir şey yok. Çözmeye çalışan da yok. Almayın, aldırmayın. Ürününüzde bir problem çıkınca destek falan yok. Almasaydın oluyor resmen.

Barış sonuçtan hiç memnun değil

Barış
12 Mart 2024 13:25