Hamza sonuçtan çok memnun

20 Şubat 2024 08:40
Hamza'nın Teşekkür Mesajı
“Merhaba, bugün Bosch genel merkezden Özlem isminde bir hanımefendi beni aradı ve durumu dinledi. Kömürün tek başına değişmediğini yine teyitledi. Kendisi durumdan ilgileneceğini söyledi. Dediğim gibi cihazı 2017 yılında aldım cihazın normal garantisi bitmiş. Motor garantisi 10 yıl olduğundan devam ediyormuş. Kırıkkale'deki yetkili servise tekrar yönlendirildim. Telefonda görüştüğüm Mahmut isim yetkili servis sahibi motordaki parçadan kaynaklı durumlarda motor 10 yıl garantisi olduğundan getirip bakılması gerektiğini söylediler. 15dk içerisinde yetkili servise gittim. Oradaki servis sahibi mahmut çiçek isimli kişi bizzat yanımda cihazı söktü motor garantisi olduğundan motoru yenisi ile değiştirdi. Süpürgenin genel temizliğini yaptı çok hoşuma gitti. Çünkü yapmak zorunda olduğu bir şey değildi. Özlem hanımda kendisi bizzat mail atmış. Teşekkürler Bosch kalitede yanıltmadığınız için.”

2017 yılında almış olduğum ve severek kullandığım Bosch (bgl3a330c) marka süpürgemizin çalışmamaya başladığını fark ettim. Kontrol ettiğimde motor üzerine temas eden kömürlerin tükendiğini gördüm. Yedek parça almak için Bosch yetkili servisi ile iletişime geçtiğimde, kömürlerin artık üretilmediği ve bu yüzden motorun tamamen değiştirilmesi gerektiği bilgisini aldım. Bu durumu mantıksız bulduğum için Bosch müşteri hizmetlerini arayarak durumu anlattım ve neden sağlam bir motorun sadece iki küçük parçası için değiştirilmesi gerektiğini sordum. Talebim üzerine bir dönüş yapıldı; ancak Kırıkkale'deki yetkili servis, kömürlerin satılmadığını ve yeni bir motor alınması gerektiğini tekrarladı. 2017'de aldığım ve yalnızca 7 yıl kullandığım süpürgemin, sadece elektrik ileten iki küçük kömür bitmesi sebebiyle komple motorun değiştirilmesi gerektiğine mantığım yatmıyor. Ürünü satarken, kömürlerin bitmesi durumunda motorun tamamen değiştirilmesi gerektiği belirtilseydi, durumu daha iyi anlayabilirdim.

20 Şubat 2024 10:21 (Şikayetten 1 saat sonra)

20 Şubat 2024 19:29

İlker sonucu yetersiz buldu

İlker
02 Nisan 2025 09:44
Bosch Süpürge Arızaları Ve Servis Sorunları
Necla sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Süpürge Servise Gidip Nasıl Kullanılmaz Hale Gelir?

Necla
03 Ekim 2023 14:39