Bosch -

1 Şikayet
Hamza sonuçtan çok memnun

Hamza
20 Şubat 2024 08:40

"Merhaba, bugün Bosch genel merkezden Özlem isminde bir hanımefendi beni aradı ve durumu dinledi. Kömürün tek başına değişmediğini yine teyitledi. Kendisi durumdan ilgileneceğini söyledi. Dediğim gibi cihazı 2017 yılında aldım cihazın normal garantisi bitmiş. Motor garantisi 10 yıl olduğundan devam ediyormuş. Kırıkkale'deki yetkili servise tekrar yönlendirildim. Telefonda görüştüğüm Mahmut isim yetkili servis sahibi motordaki parçadan kaynaklı durumlarda motor 10 yıl garantisi olduğundan getirip bakılması gerektiğini söylediler. 15dk içerisinde yetkili servise gittim. Oradaki servis sahibi mahmut çiçek isimli kişi bizzat yanımda cihazı söktü motor garantisi olduğundan motoru yenisi ile değiştirdi. Süpürgenin genel temizliğini yaptı çok hoşuma gitti. Çünkü yapmak zorunda olduğu bir şey değildi. Özlem hanımda kendisi bizzat mail atmış. Teşekkürler Bosch kalitede yanıltmadığınız için."

Bosch Kategorileri

Marka Profili

Bosch 10+ yıldır Şikayetvar pro üye markasıdır.
Pro üye marka, tüm şikayetlere geri dönüş yapmak ve müşteri memnuniyetini artırmak için platformda yerini alır. Şikayetvar hizmetlerini etkin bir şekilde kullanarak müşteri deneyimini sürekli iyileştirmeye çalışır.
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %90
Marka Karnesini Gör

Çok Karşılaştırılanlar

Bosch BGL3A330C
Bosch BGL3A330C
Yeni karşılaştırma için model ekle
Karşılaştır

Süpürge Türü Elektrikli Süpürge
Süpürge Yapısı Yatay
Motor Gücü (En Yüksek) 600 W

Marka Profili

Bosch 10+ yıldır Şikayetvar pro üye markasıdır.
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %90
Marka Karnesini Gör